1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
06.11.2013, 14:51 #1
Üyelik tarihi: 13.12.2012 Son online zamanı: 11.11.2013
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 5
Su Ürünleri Mikrobiyolojisi El Kitabı (ing)
Fish and seafood are a main source of animal protein in the diet. Because of their
health advantages over red meats, the consumption of fish and seafood has
increased. Catches can be gathered from seas, rivers and lakes whose water can
range from pristine to contaminated. Often contamination is from human and
animal sources; thus, fish and seafood can be involved in the transmission of
pathogenic microorganisms and toxins. Geographical region, season, and, for fish,
whether they are pelagic (surface to mid-water) or demersal (bottom) feeders will
influence the numbers and types of microorganisms present on freshly caught
seafood.
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Tarım ürünleri ithalatına gözetim geliyor. Hangi ürünleri kapsıyor?
Ekonomi forum içinde, yazan Çiğdem CoşkunYorum: 0Son Mesaj: 24.03.2020, 20:41 -
Et ve Et Ürünleri Kitabı (İngilizce)
e-Kitaplar forum içinde, yazan umitkilic23Yorum: 0Son Mesaj: 09.09.2014, 16:07 -
Süt ve Süt Ürünleri Örnek El Kitabı
Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan uğurçobanYorum: 1Son Mesaj: 27.03.2014, 08:41 -
Süt Mikrobiyolojisi
Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan sinyaYorum: 0Son Mesaj: 24.02.2014, 18:52 -
Et Ürünleri Ve Süt Ürünleri Hayvancılık İşletmesinin İnşası Türkmenistan
Yatırım projeleri forum içinde, yazan mustilikYorum: 0Son Mesaj: 02.05.2011, 10:47
Yer imleri