3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Jun 08

    Mesajları
    12
    Konuları
    10
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    0
    Kalan
    205

    Standart Su Ürünlerinde HACCP Uygulaması

    İÇİNDEKİLER

    1. TANIMLAR VE KISALTMALAR.. 1
    2. YÖNTEMİN GENEL PRENSİPLERİ3
    2.1. HACCP: BİR GÜVENLİK Projesi3
    3. HACCP Uygulaması6
    3.1. ETAPLAR.. 7
    1. UYGULAMA ALANINI BELİRLEMEK.. 7
    3. ÜRÜNLE İLGİLİ VERİLERİ TOPLAMAK.. 8
    4. ÜRÜNÜN UYGUN KULLANIMINI BELİRLEMEK.. 9
    5. İMALAT DİYAGRAMI OLUŞTURMAK.. 10
    6. İMALAT DİYAGRAMINI DOĞRULAMAK.. 11
    7. RİSK (TEHLİKE) ANALİZLERİNİ BELİRLEMEK.. 11
    8. DENETİM KONTROL NOKTALARINI (DKN) TESBİT ETMEK 12
    9. HER DENETİM KONTROL NOKTASI İÇİN KRİTİK SIN.BELİRLEMEK.. 13
    10. DENETİM KONTROL NOKTASI (DKN)'I İÇİN BİR GÖZ. SİS.OLUŞT.13
    11. DÜZELTİCİ EYLEMLERLE İLGİLİ PLAN HAZIRLAMAK.. 14
    12. BELGE DÜZENLEMEK VE KAYITLARA GEÇİRMEK.. 14
    13. KONTROL ETMEK.. 15
    14. HACCP SİSTEMİNİ GÖZDEN GEÇİRMEK.. 16
    4. SONUÇ.. 17
    II. BÖLÜM... 18
    SU ÜRÜNLERİ İŞLEME VE DEĞERLENDİRME TESİSLERİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI VE TEHLİKE ANALİZLERİ18
    GİRİŞ. 18
    1. SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER.. 18
    2. ÇİĞ VEYA TAZE, DONDURULMUŞ/ŞOKLANMIŞ BALIK VE KAFADANBACAKLILARDA KALİTE KONTROLÜ.. 27
    3. KABUKLULARDA KALİTE KONTROLÜ.. 33
    4. ÇİFT KABUKLULAR, YUMUŞAKÇALAR, KARINDANBACAKLILAR VE KAFADANBACAKLILARDA KALİTE KONTROLÜ.. 33
    5. KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ BALIKLARDA KALİTE KONTROLÜ.. 35
    6. TÜTSÜLENMİŞ BALIKLARDA KALİTE KONTROLÜ.. 39
    7. SALAMURA SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ.. 47
    8. BALIK ETİ ÜRÜNLERİNDE (ŞARKÜTERİ) KALİTE KONTROLÜ.. 52
    9. BALIK KÖKENLİ, ŞOKLAMA İLE DONDURULMUŞ HAZIR YEMEKLERDE KALİTE KONTROLÜ58
    10. BALIK KONSERVELERİNDE KALİTE KONTROLÜ.. 59
    III. BOLÜM... 62
    SU ÜRÜNLERİ İŞLEME VE DEĞERLENDİRME TESİSLERİNDEKİ KRİTİK KONTROL NOKTALARINDA ANALİZ SİSTEMLERİ VE HİJYEN KURALLARI62
    1. TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ62


    Dosya Türü: doc
    Dosya Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 122,5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 120 Kez

    Konu Sinan COSKUN tarafından (28-01-2020 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    10 Mar 14
    Yaş
    34

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Su Ürünlerinde HACCP Uygulaması

    Ellerinize sağlık oldukça işe yarar bir paylaşım

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    06 Jul 19

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0

    Standart Cevap: Su Ürünlerinde HACCP Uygulaması

    emeğinize sağlık

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Haccp Uygulaması (slayt ppt)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Muhendis38
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 25-09-2008, 07:54
  2. Kakao Ve çikolatada Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulaması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan kayacanserdar
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-09-2008, 11:37
  3. Küçük fırınlarda Haccp Uygulaması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Arzu Yazıcı
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 07-03-2008, 09:11
  4. Pekmez Üretiminde HACCP Uygulaması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan turkoloji
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 02-07-2007, 21:59

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed