4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen sinemkeskinpala

Konu: sucuk ve köfte akış şeması

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    21 Feb 14

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart sucuk ve köfte akış şeması

    sucuk ve köfte iş akışı arayanlara


    Ekli Dosya(lar):

    Ekli dosya 1
    Ekli dosya 2


    Kredi Kazanabilmek İçin Paylaştığınız Dökümanlarda:

    • - Gıda sektörüne yönelik içerik olması,
    • - Yazımsal içerik olması (doc, pdf, ppt vs..),
    • - Telif hakkı içermemesi,
    • - Bir-iki sayfalık genel bilgi içeren veri olmaması,
    nitelikleri aranmaktadır. Aksi durumlarda döküman eklenti yapılmaz ve link olarak konuya eklenir.


    mithatt ve Berto bunu beğendiler.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    27 Mar 09
    Yaş
    44

    Mesajları
    18
    Konuları
    10
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    90
    Kalan
    65

    Standart Cevap: sucuk ve köfte akış şeması

    Alıntı sinemkeskinpala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sucuk ve köfte iş akışı arayanlara
    Güzel çalışmaolmuş, Haccp ve tehlike analizlerini de paylaşabilir misiniz?

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    10 Nov 14
    Yaş
    28

    Mesajları
    11
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    12
    Kalan
    43

    Standart Cevap: sucuk ve köfte akış şeması

    elinize sağlık çok güzel olmuş. Elinizde hamburger iş akış şeması var mı.

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Jul 16

    Mesajları
    17
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: sucuk ve köfte akış şeması

    Sinemkeskinpala, oncelikle paylasiminiz icin tesekkurler.
    Norvecte yasiyorum ve isil islem yontemiyle sucuk imalati yapmak istiyorum. Suan imalathane acacak imkanim olmadigindan baska bir imalathaneyi gunluk kiralama yoluyla uretim yapacagim. Merak ettigim bazi sorular var yardimci olursaniz cok sevinirim.
    Duydugum kadariyla sucuk hamuruna az miktarda zeytinyagi ve suda konuluyormus, bu miktar 100 kiloyu baz alacak olursak ne kadar? Hangi Starter kulturden ne kadar katmaliyim. Ideal Nitrit, nitrat ve GDL (Glukono-delta-Lakton) miktarlari nedir.
    Sucuklar firinda kurumu yoksa buharlami pisecek. Bu pisirme isinin bir asamasi varmi? Ic derecesi (Norvecin musade ettigi) 72 dereceye gelecek kadar pisecegini biliyorum ama o derecede ne kadar pisecek? Askorbik asit ve askorbat koymak zorundamiyim?
    Daha once 10 kiloyla bir denemem oldu ama hepsi cope gitti. Butun sucuklar mundar oldu.
    Yardimci olursaniz cok sevinirim.
    Simdiden tesekkur eder iyi gunler dilerim.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. iş akış şeması
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan lumpen
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-05-2012, 20:44
  2. sucuk üretimi ve akış şeması
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan symceylan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09-10-2010, 13:56
  3. İnegöl Köfte Üretimi İş Akış Şeması
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-09-2008, 08:54
  4. ced akış şeması
    OHSAS 18001 forum içinde, yazan ardogan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-08-2008, 12:02
  5. İş akış şeması
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan bilana
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07-12-2007, 19:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed