4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen solway
  • 1 gönderen

Konu: sunum dönüşü yemekler

  1. #1
    gıdacı34 çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.10.2014 Son online zamanı: 07.03.2016

    Mesajları
    32
    Konuları
    15
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart sunum dönüşü yemekler

    arkadaşlar merhaba bizde lokantadan kalan yemekler oluyor. piştikten sonra yaklaşık 4-5 saat tezgahta duran yemekler artınca ben attırıyordum.Çünkü sunum dönüşü yemekler imha edilmelidir yazıyor her yerde. pişse hemen soğutulup dolaba atılsa tamam muhafaza edilebilr ama .örneğin geçen tavuk yemeği arttı bende attım ve tepki gösterdiler anlattım durumu izah ettim ama benim müsrif olduğum görüşündeler sizinde görüşlerinizi merak ettim bu durumla alakalı.






  2. #2
    solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    solway çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.12.2008 Son online zamanı: 26.09.2019

    Mesajları
    426
    Konuları
    37
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    276
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    evde atılmaz, dışarıda atılmalı. benım görüşüm bu.
    yemek sektörünün kaderi israf zaten. hayvanlara bozulmadan verilse israf sayılmaz bana göre. ama patronun israftan kastı, kesesi tabi. kanguru keseli patronlar bunlar. hep keseyi doldurmaya bakarlar. bozulması daha zor olan örneğin yumurtasız, salçasız ve kuru şeylerde belki esnek olunabilir; ama tavukta asla.

    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

  3. #3
    gıdacı34 çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.10.2014 Son online zamanı: 07.03.2016

    Mesajları
    32
    Konuları
    15
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Alıntı solway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde atılmaz, dışarıda atılmalı. benım görüşüm bu.
    yemek sektörünün kaderi israf zaten. hayvanlara bozulmadan verilse israf sayılmaz bana göre. ama patronun israftan kastı, kesesi tabi. kanguru keseli patronlar bunlar. hep keseyi doldurmaya bakarlar. bozulması daha zor olan örneğin yumurtasız, salçasız ve kuru şeylerde belki esnek olunabilir; ama tavukta asla.
    aynen benimde görüşüm bu yönde ama o kadar çok karışan ve karşı çıkan oluyor ki bu cateringlerde insan ne kadar emin olursa olsun acaba diyo.en azından benim için böle oluyor. iyki bu forumvarda doğru yolda olduğumu görüyorum sağolun hepiniz.

    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

  4. #4
    BLACKEAGLE-BJK çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.05.2014 Son online zamanı: 13.10.2021

    Mesajları
    257
    Konuları
    46
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    220
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    bizde atıyoruz valla... ancak şöyle büfede uzun süre bekleyen yemekler dökülüyor , sıcak arabasında merkez ısısı 80 in altına düşmeyecek şekilde muhafaza ettiğimiz yemekleri blast chiller ile hızlı soğutarak daha sonra değerlendirdiğimiz oluyor. ama tavuklar gerçekten risk etmeye değmez..

    "Gökyüzü KARTALındır!"

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yumurtanın müthiş geri dönüşü
    Beslenme forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.05.2017, 11:54
  2. Yatirim geri dönüşü
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan canarda
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 28.02.2010, 18:38
  3. Yaz aylarında riski artan yemekler
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan pttszey
    Yorum: 14
    Son Mesaj: 03.06.2009, 19:24
  4. en sevdiğiniz yemekler
    Ortaya Karışık (tek dökümanlar) forum içinde, yazan makaay
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.03.2008, 19:34
  5. Bindik bir alamete, U dönüşü yapacak yer yok
    DİĞER KONULAR forum içinde, yazan ilayda
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 23.11.2007, 10:29

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed