4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    kayhanbayazıt çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.01.2011 Son online zamanı: 12.01.2011

    Mesajları
    2
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu


    Kritik Sıcaklık (Tc) : Her gaz için öyle bir sıcaklık vardır ki bu sıcaklığın üstünde ne kadar yüksek basınç uygulanırsa uygulansın gaz sıvılaştırılamaz.
    Kritik Basınç (Pc) : Bir gazı kritik sıcaklığında sıvılaştırmak için gerekli minimum basınç

    Maddenin Süperkritik Hali

    Bir maddenin alabileceği kritik basınç ve kritik sıcaklık değerlerinden daha yüksek değerlere ulaşması halinde alacağı haldir. Bundan kasıt o maddenin gaz ve sıvı halinin denge durumunda kalmasını sağlayan en yüksek sıcaklık ve basınç değerleridir.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 954.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 34 Kez






  2. #2
    Leatle çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.01.2011 Son online zamanı: 11.01.2011

    Mesajları
    7
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    Guzel paylasım bunu yaptirmayin bana ya


  3. #3
    sevdus çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.12.2011 Son online zamanı: 09.11.2012

    Mesajları
    7
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    tesekkurler bu slaytın kım tarafından hazırlandığını oğrenebılır mıyım? tez yazarken kaynak yazma acısından sordum


  4. #4
    ewin3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ewin3 çevrimdışı Üyelik tarihi: 01.08.2008 Son online zamanı:

    Mesajları
    704
    Konuları
    226
    Eklentileri
    44
    Kredisi
    2284
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Kaynakçası yok ise sitedeki konu linkini verebilirsiniz

    R F

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda Maddelerinin Süperkritik CO2 Yöntemi İle Ekstraksiyonu ve Matematiksel Modelleme
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ncyktl
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 18.08.2014, 01:13
  2. Gıda Sektörü Atıklarından Süperkritik Süperkritik Karbondioksit İle Yağ Eldesi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan mehmetyatar
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.02.2013, 13:32
  3. Gıda Maddelerinin Süperkritik CO2 Yöntemi İle Ekstraksiyonu ve Matematiksel Modelleme
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ncyktl
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.09.2012, 08:48
  4. akışkan yataklı kurutucu
    Makine, Alet ve Ekipmanlar forum içinde, yazan Melek DEMİRBAŞ
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.02.2009, 18:48
  5. Süperkritik Co2 İle Kayısı Posasından Β-Karoten Ekstraksiyonu
    Tezler forum içinde, yazan OsmanArslantas
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 27.03.2008, 11:27

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed