1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    xezal06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 23.02.2012 Son online zamanı: 02.11.2013

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart süt endüstrisinde atıkların değerlendirilmesi ve arıtma

    : süt endüstrisinde atıkların değerlendirilmesi ve arıtma
    : Ppt
    : DOÇ. Dr. Fatma Seda BİLİR ORMANCI

    Süt endüstrisine ait atıklar, işletmede üretilen ürüne bağlı olmak üzere;
    Yağsız süt,
    Yayık altı,
    Peynir altı suyu (PAS) gibi isimler alır.

    Peynir altı suyu: (PAS) Peynir üretimi sırasında ortaya çıkar. Kullanılan sütün 5-50'si oranında PAS oluşur.


    ...

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 294.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 23 Kez





    Konu mutlu_571 tarafından (24.02.2012 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda Endüstrisinde Meyve ve Sebze Atıklarının Değerlendirilmesi
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan dygyldz52
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.12.2017, 19:31
  2. Yorum: 4
    Son Mesaj: 23.02.2014, 20:44
  3. bitkisel ham yağ eldesi ve rafinasyonunda oluşan atıkların değerlendirilmesi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan punica granatum
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.05.2012, 11:16
  4. Atıkların Değerlendirilmesi (Çaylı Kek)
    Hamur İşi forum içinde, yazan emine arslan
    Yorum: 7
    Son Mesaj: 18.01.2009, 22:58
  5. Meyve Sebze Sanayiinde Atıkların Değerlendirilmesi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.10.2007, 10:48

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed