5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    engineer çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.03.2007 Son online zamanı: 11.04.2008

    Mesajları
    1762
    Konuları
    581
    Eklentileri
    96
    Kredisi
    4814
    Harcanan
    0
    Kalan
    4814

    Standart Süt endüstrisinde temizlik ve dezenfeksiyon kalıntıları

    Süt endüstrisinde her üretim periyodundan sonra mutlaka temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapılması zorunludur.Özellikle süt üretimde kullanılan alet ve ekipmanların son durulaması ve suyun süzülmesi işlemlerinin yetersiz yapılması durumunda deterjan ve dezenfektan kalıntılarının süt ürünlerine bulaşabilme olasılığı daha da artmaktadır. Bu olasılık da başta üretim proseslerini ve insan sağlığını etkilemektedir. Yapilan bir calismada özellikle süt sanayinde kullanılan deterjanlar ve dezenfektan maddeler ile bunların süte ve süt ürünlerine bulaşması üzerinde durulmuştur. Ayrıca deterjan ve dezenfektanların yaratacağı teknolojik ve sağlık sorunları ile belirleme yöntemleri anlatılmıştır.

    Şifre: "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 275.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 22 Kez






  2. #2
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    gerçekten çok önemli bir konu özellikle dezenfeksiyon kullanılan kimyasallar uygulama şartları.birinde bir tedarikçimi denetlemeye gitmiştim habersiz ne gördüm arkadaşlar adam girmiş pastörizasyon kazanına temizlik yapıyor sonra hatta paspas çekpas aparatları bile kullandı sonra ne oldu dersiniz bir şikayet ve gümgümgüm


  3. #3
    sellinizmir çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.04.2007 Son online zamanı: 24.09.2013

    Mesajları
    80
    Konuları
    20
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    dosya adı yanlış diyo düzeltirseniz sevinirim güzel bi bilgi


  4. #4
    sibelkural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibelkural çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.03.2007 Son online zamanı: 23.05.2013

    Mesajları
    1548
    Konuları
    161
    Eklentileri
    81
    Kredisi
    4092
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    şimdilik gecici link berrinim sen bu dosyayı direk eklenti haline getirebilirsin

    şifre: www.forumfood.net


    http://www.hepyukle.com/7022454/3767.rar.html


  5. #5
    engineer çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.03.2007 Son online zamanı: 11.04.2008

    Mesajları
    1762
    Konuları
    581
    Eklentileri
    96
    Kredisi
    4814
    Harcanan
    0
    Kalan
    4814
    Sibelim sağol canım.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda Endüstrisinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 61
    Son Mesaj: 24.09.2021, 02:47
  2. Temizlik ve dezenfeksiyon
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan aydınyasemin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.11.2008, 20:38
  3. Temizlik Dezenfeksiyon Talimatı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan cherry79
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.11.2008, 15:41
  4. temizlik ve dezenfeksiyon eğitimi
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan phryne
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 25.06.2008, 13:37
  5. işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyon
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.08.2007, 08:41

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed