1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    gizem çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.02.2007 Son online zamanı: 20.06.2013

    Mesajları
    16
    Konuları
    7
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    270
    Harcanan
    0
    Kalan
    270

    Standart Süt lab. Notları

    SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ LABORATUVAR UYGULAMALARI
    DENEY RAPORU

    YOĞURT ANALİZLERİ

    1. Kuru Madde Tayini :

    Araç ve Gereçler : Yoğurt (%1 kültür aşılanmış), terazi, nikel kuru madde kapları, spatül, etüv, desikatör, pens.

    • Numunemizi iyice karıştırarak homojen hale getirdik.
    • Kuru madde tayini için kullanacağımız nikel kapları etüvde 100 ˚ C’de 1,5 sa tutup, desikatöre alıp, 15-30 dk beklettik. Kaplar sabit ağırlığa gelene kadar bu işlemlere devam ettik.
    • ...

    KREMA ANALİZLERİ
    TEREYAĞI ANALİZLERİ
    PEYNİR ANALİZLERİ
    SÜTTOZU ANALİZLERİ
    DONDURMA ANALİZLERİ



    Dosya Türü : doc
    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 21.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 71 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Et Notları
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan prokain42
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.11.2012, 13:16
  2. hijyen notları
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan pkz06
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.06.2012, 20:53
  3. Süt Lab. Notları
    Karışık forum içinde, yazan etaranci
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.12.2008, 15:26
  4. biyokimya notları
    Gıda Kimyası forum içinde, yazan yytz52
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.07.2008, 18:10
  5. süt ders notları
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan ozi
    Yorum: 25
    Son Mesaj: 04.01.2008, 21:03

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed