5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    grsl çevrimdışı Üyelik tarihi: 18.12.2009 Son online zamanı: 19.05.2010

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Süt ve Süt Ürünlerinde Meydana Gelen Bozulmalar


    : Süt ve Süt Ürünlerinde Meydana Gelen Bozulmalar
    : Doc





    1.1. İÇME SÜTÜ NEDİR?

    ÇİĞ SÜT: Çiğ süt, bir veya daha fazla inek, keçi, koyun veya mandanın sağılmasıyla elde edilen, 40 oC'nin üzerine ısıtılmamış veya eşdeğer etkiye sahip herhangi bir işlem görmemiş kolostrum dışındaki meme bezi salgısıdır.

    Süt teknolojisinde ise çiğ süt denildiği zaman, süt hayvanının memesinden muntazam aralıklarla ve tam olarak sağılan, sonra soğutulan, içerisinden herhangi bir bileşeni alınmayan veya içerisine herhangi bir madde ilave edilmeyen, işlenmek üzere süt fabrikalarına kabul edilen ve önceden herhangi bir işlem uygulanmamış anlaşılmaktadır.

    Çiğ süt ve ısıl işlem görmüş içme sütleri tebliğine göre çiğ sütün bileşimi Çizelge 1'de gösterilmiştir.
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 254.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 87 Kez






  2. #2
    murtka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    murtka çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.11.2010 Son online zamanı: 16.02.2017

    Mesajları
    11
    Konuları
    7
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    link ölmüş tekrar yollayabilecek var mı arkadaşlar ?


  3. #3
    hi_axy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hi_axy07 çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.09.2008 Son online zamanı: 31.05.2021

    Mesajları
    495
    Konuları
    91
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1096
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Link yenilenmiştir...


  4. #4
    murtka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    murtka çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.11.2010 Son online zamanı: 16.02.2017

    Mesajları
    11
    Konuları
    7
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    Teşekkürler..


  5. #5
    hakanizmir3535 çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.02.2009 Son online zamanı: 11.01.2012

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Paylaşım için teşekkurler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. TURŞULARDA MEYDANA GELEN BOZULMALAR VE ÖNLEME YOLLARI
    Tezler forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 22.04.2015, 19:04
  2. Süt Ve Süt Ürünlerinde Meydana Gelen İntoksikasyonlar
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan dugum
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.10.2013, 10:09
  3. Tahıllarda Depolama ve Meydana Gelen Bozulmalar
    Bakliyat ve Kuru Gıda forum içinde, yazan mhrzkn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.05.2012, 16:23
  4. Rokfor peynirinde meydana gelen küflenme
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan sensewitch
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2008, 20:54
  5. besinlerde meydana gelen kimyasal zehirler...
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan Uğur MARANGOZ
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.10.2007, 15:37

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed