1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    bayhonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bayhonur çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.10.2008 Son online zamanı: 24.06.2013

    Mesajları
    14
    Konuları
    10
    Eklentileri
    10
    Kredisi
    505
    Harcanan
    0
    Kalan
    505

    Standart Süttozu Üretimi

    A. ÜRÜNÜN ÜRETİMİNDE KULLANILAN AYIRMA TEKNOLOJİLERİ
    1. Klarifikasyon ve Standardizasyon
    2. Kurutma
    1. Klarifikasyon ve Standardizasyon: Klarifikasyon sütün içindeki kirliliklerin merkez kaç kuvvetinin etkisiyle ayrılması işlemidir. Böylece yoğunluğu süte göre daha fazla olan katı kir parçacıklarının sütten ayrılması sağlanarak etkili bir temizlik yapılmış olur. Klarifikatörlerde yapılan temizleme işlemi ile çapı 4-5 µ olan kirlilik unsurları uzaklaştırılır.



    Devamı..

    Dosya Türü: doc

    Dosya Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 675.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 41 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. süttozu analizleri
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan şeymauysal
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.12.2014, 18:17
  2. süttozu üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan sahdarms
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.07.2012, 07:22
  3. türkiyede süttozu üretimi ve dünyada rekabet şansı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan kalite13
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.03.2009, 13:45
  4. Süttozu üretimi ve kullanılan ekipmanlar (animasyonlu-ingilizce)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan feraset
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.04.2008, 14:09
  5. Püskürtmeli Kurutucu-Süttozu Üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 44
    Son Mesaj: 21.08.2007, 11:21

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed