1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    aspergillus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aspergillus çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.09.2007 Son online zamanı: 04.01.2017

    Mesajları
    127
    Konuları
    32
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Talimatlar Eğitimi

    İş güvenliği ve uyulması gereken talimatlar içinden seçerek personele verdiğim talimat eğitimi notları.

    DEPOLAMA
    SERVİS
    EL YIKAMA TAL.
    ELDİVEN KULLANIMI
    UV KABİN KULLANMA
    İŞ GÜVENLİĞİ

    DEPOLAMA

    Depoya alınan malzemeleri cinsi cinsine depola (çiğ ürünlerle pişmiş ürünleri farklı depolara yerleştir ). Bunun mümkün olmadığı durumlarda pişmiş ürünler üst rafta çiğ ürünler alt rafta ve tüm ürünlerin üstü kapalı olacak şekilde depolama yap. Depoya konulan tüm ürünler streçlenmeli veya ürün konulan kabın kapağı ile kapatılmalıdır.
    İlk giren ürünün ilk kullanıma al ( FIFO kuralına uy ),
    Kuru gıda deposundaki bakliyat kovaları ve saklama kapları (baharat vb.) içindeki ürün bitmeden üzerine yeni ürün ilave edilmemelidir.Baharat kaplarına ürün konulmadan önce kaplar yıkanarak ürünler temiz olan kaplara konulmalıdır
    Ürünleri zeminden en az 20 cm yukarıda olacak şekilde depola. Ürünleri duvara yaslı olarak istifleme.


    DEVAMI

    Dosya Türü: ppt
    Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 423.1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 104 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. ıso 22000 talimatlar
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan bilgesena
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.01.2012, 20:42
  2. talimatlar-laboratuar
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan o_listening
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.12.2011, 11:22
  3. et depo talimatlar
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan zrdcl
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.04.2011, 18:38
  4. Talimatlar
    ISO 9001 forum içinde, yazan ugurulusan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.08.2009, 11:28
  5. catering talimatlar
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan mutlu_571
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.07.2009, 15:34

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed