1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    02 Dec 12
    Yaş
    29

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    62
    Kalan
    43

    Thumbs up TEREYAĞINDA ASİTLİK YAĞ SERUM pH ANALİZ UYGULAMALARI

    : Tereyağ teknolojisi uygulama klavuzu
    : DOC
    : YUSUF BERK BAŞKARAAĞAÇ

    Bütirometre
    Süt ve ürünlerinde yüzde yağ miktarının belirlenmesinde kullanılan özel cam malzeme.

    Pipet
    Laboratuvarda istenilen miktarda sıvıyı alarak başka bir yere aktarmada ve çeşitli deneylerin yapılmasında kullanılır.
    .
    .
    .

    Laboratuvarlarda çalışırken başlıca dikkat edilmesi gereken önemli noktalar
    1- Laboratuvara çamurlu veya tozlu ayakkabı ile girilmemeli, mümkünse ayakkabılar temizlenmeli veya dışarıda bırakılmalı ve temiz bir ayakkabı giyilmelidir.
    2- Laboratuvara girerken beyaz (veya diğer renkte) bir gömlek giyilmeli, çalışma bittikten sonra da çıkarılmalı ve laboratuvarda özel yerine asılmalıdır. Gömlek dışarı götürülmelidir.
    3- Laboratuvara palto, kitap, defter, vs. ile girilmemelidir.
    4- Laboratuvara yemek getirmek, yemek yemek, sakız ve çiklet çiğnemek, ıslık çalmak, sesli konuşmak, şarkı söylemek yasaktır. Çay ve sigara da içilmemelidir.
    5- Laboratuvar masalarının üzerine oturulmamalıdır.
    .
    .
    .


    KREMADA YAĞ TAYİNİ (Numune: 1 kutu krema)
    KREMADA ASİTLİK TAYİNİ (Numune: 1kutu krema)
    TEREYAĞI YAĞ TAYİNİ (Numune: 1 paket tereyağı( en az 250 gram))
    TEREYAĞINDA ASİTLİK TAYİNİ (numune: 500 g terayağı)
    TEREYAĞI SERUM pH`SININ BELİRLENMESİ (numune: 500 g terayağı)
    TEREYAĞI ASİT DEĞERİNİN (serbest yağ asitleri içeriği) BELİRLENMESİ


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 507,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 14 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (19-12-2018 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. ReÇel ve marmelatta baŞlica test ve analİz yÖntemlerİ
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan zoga54
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-04-2015, 14:05
  2. Glutatyon Aracılı Detoksifikasyon Metabolizmasında Süt Serum Proteinlerinin Önemi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan muratkılıç
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-09-2013, 22:08
  3. Numune alma analİz planlari
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan deryasamil
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30-08-2012, 14:55
  4. Haccp tehlİke analİz formu
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan kuzeeyim
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09-08-2012, 16:05
  5. ANALİZ HATALARI:
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-09-2007, 12:05

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed