8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: TKY

  1. #1
    mezrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mezrap çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.03.2007 Son online zamanı: 07.04.2017

    Mesajları
    447
    Konuları
    25
    Eklentileri
    13
    Kredisi
    655
    Harcanan
    0
    Kalan
    655

    Standart TKY

    [hide]http://www.dosyaupload.net/download.php?file=620131[/hide]
    şifrehide]www.forumfood.net[/hide]

    İÇİNDEKİLER

    BÖLÜM 1
    1. KALİTE’NİN TANIMI, AŞAMALARI VE TARİHÇESİ
    1.1. KALITENIN TANIMI
    1.2. KALITENIN AŞAMALARI VE TARIHÇESI
    1.2.1. Muayene Aşaması
    1.2.2. Kalite Kontrol Aşaması
    1.2.3. Kalite Güvencesi ve Toplam Kalite Aşaması
    BÖLÜM 2
    2. JAPONYA VE TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
    2.1. JAPONYA’NIN KALITE KONUSUNA YAKLAŞIMINI ETKILEYEN SOSYAL VE KÜLTÜREL ÖZELLIKLERI
    2.2. JAPONYA’DA KALITE İLE İLGILI ÇALIŞMALARIN GELIŞME SÜRECI
    2.2.1. Kalite Çemberlerinin Doğuşu
    2.2.2. Bugünün Japonya’sında Kalite
    BÖLÜM 3
    3. TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ FELSEFESİ VE TEMEL KAVRAMLAR
    3. 1. TEMEL YAKLAŞIM VE TOPLAM KALITE YÖNETIMI
    3.2. TEMEL KAVRAMLAR
    3.2.1. İç Müşteri Kavramı
    3.2.2. Dış Müşteri Kavramı
    3.2.3. Müşteri Tatmini
    3.3. KALITENIN BOYUTLARI
    3.3.1. Gerçek Kalite Karakteristiği
    3. 4. KALITE VE REKABET İLIŞKISI
    3. 5. KALITE VE VERIMLILIK İLIŞKISI
    3. 6. KALITE VE MALIYET İLIŞKISI
    3. 6. 1. Uygunluk Kalitesi – Maliyet İlişkisi
    3. 6. 2. Gerçek Kalite – Maliyet İlişkisi
    3.7. KALITE MALIYETI SISTEMININ KURULMASI
    3. 7. 1. Kalite Maliyeti Elemanlarının Tanımı
    DAHA ÖNCE GENEL OLARAK TANIMLADIĞIMIZ;
    3.7.1.1. Önleme Maliyetleri
    3.7.1.1.1. Kalite Planlama Maliyeti
    3.7.1.1.2. Proses Kontrolü Maliyeti
    3.7.1.1.3. Kalite Eğitimi Maliyeti
    3.7.1.1.4. Ürün Tasarımının Doğrulanması Maliyeti
    3.7.1.1.5. Kalite Enformasyon Ekipmanının Tasarımı ve Geliştirilmesi Maliyeti
    3.7.1.1.6. Sistem Geliştirme ve Sistem Yönetimi Maliyeti
    3.7.1.1.7. Diğer Maliyetler
    3.7.1.2. Değerleme Maliyetleri
    3.7.1.2.1. Satın Alınan Malzemenin Muayene Ve Testinin Maliyeti
    3.7.1.2.2. Laboratuar Kabul Testlerinin Maliyeti
    3.7.1.2.3. Laboratuar veya Diğer Ölçüm Hizmetlerinin Maliyeti
    3.7.1.2.4. Muayene Maliyeti 2
    3.7.2.1.5. Ürün Testi (Deney) Maliyeti
    3.7.2.1.6. Proses Kontrolü (İşçilik) Maliyeti
    3.7.2.1.7. Muayene ve Deney Hazırlıkları Maliyeti
    3.7.2.1.8. Muayene ve Test Ekipmanı Malzemesi İle Küçük Kalite Ekipmanı Maliyeti
    3.7.2.1.9. Kalite Tetkikleri Maliyeti
    3.7.2.1.10. Dış Muayene Maliyeti
    3.7.2.1.11 Kalite Enformasyon ve Muayene Ekipmanının Kalibrasyonu ve Bakımının Maliyeti
    3.7.2.1.12. Ürün Mühendisliği Gözden Geçirme ve Sevk Çıkarma Maliyeti
    3.7.2.1.13. Alan Deneyleri Maliyeti
    3.7.1.3. İç Hata Maliyetleri
    3.7.1.3.1. Hurda Maliyeti
    3.7.1.3.2. Yeniden İşleme Maliyeti
    3.7.1.3.3. Malzeme Teminiyle İlgili Maliyetler
    3.7.1.3.4. Diğer İç Hata Maliyetleri
    3.7.1.4. Dış Hata Maliyetleri
    3.7.1.4.1. Garanti Süresi İçindeki Şikayetlerin Maliyeti
    3.7.1.4.2. Garanti Dışı Şikayetlerin Maliyeti
    3.7.1.4.3. Ürün Servisi Maliyeti
    3.7.1.4.5. Ürün Sorumluluğu Maliyeti
    3.7.1.4.6. Ürünü Geri alma Maliyeti
    3. 8. KALITE VE STRATEJI İLIŞKISI
    BÖLÜM 4 2
    4. TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ’NİN ÖĞELERİ
    4. 1. MÜŞTERI ODAKLILIK
    4. 2. ÖNCE İNSAN ANLAYIŞI
    4. 2. 1. Klasik Yönetim ve Toplam Kalite Yönetimi
    4. 3. TAM KATILIM
    4. 4. SÜREKLI İYILEŞTIRME
    4. 5. EKIP ÇALIŞMASI
    BÖLÜM 5
    5. TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ VE KALİTE YAKLAŞIMLARI
    5. 1. DEMİNG’ IN KALITE YAKLAŞIMI
    5.2. JOSEPH M. JURAN'IN KALITE YAKLAŞIMI
    5.3. ARNOLD V. FEIGENBAUM'UN KALITE YAKLAŞIMI
    5.4. KAORU ISHIKAWA’NIN KALITE YAKLAŞIMI
    5.5. PHIL CROSBY’NIN KALITE YAKLAŞIMI
    5.6. PETER DRUCKER’IN KALITE ANLAYIŞI
    5.7. GENICHI TAGUCHİ’NIN KALITE ANLAYIŞI
    5.8. CHARLES B. HANDY’NIN KALITE ANLAYIŞI
    5.9. TOM J. PETERS’IN KALITE ANLAYIŞI
    5.10. GARVIN’IN KALITE ANLAYIŞI
    BÖLÜM 6
    6. KAİZEN
    6.1. PROSES ÖNCELIKLI YÖNETIM – SONUÇ ÖNCELIKLI YÖNETIM
    6.2. KAİZEN VE YENILIK
    6.3. KAİZEN’E ULAŞMAK İÇIN
    6.4. KAİZEN VE BİZ BILINCI
    6.4.1. BİZ Bilincinin Chrysler Ayağı
    6.5. KAİZEN VE TOPLAM KALITE KONTROL
    6.5.1. Japon ve Batılı Kalite Kontrol Yaklaşımları
    6.6. VERI İLE KONUŞMA
    6.7. BIR ÖNCEKI PROSESI YÖNET
    6.8. BIR SONRAKI PROSES MÜŞTERIDIR
    6.9 .SONUCUN STANDARDIZASYONU
    6.10. DETAYLAR VE KAİZEN
    6.11. ÖRNEK ÇALIŞMA : CANON’DA KAİZEN FAALIYETLERI
    BÖLÜM 7
    7. TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ’NİNTÜRKİYEDE’Kİ GELİŞİMİ
    KAYNAKÇA






  2. #2
    tubadaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tubadaysal çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.05.2007 Son online zamanı: 15.12.2010

    Mesajları
    959
    Konuları
    116
    Eklentileri
    31
    Kredisi
    1561
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    yararlı bir kaynağa benziyor, çok teşekkür ederiz ellerine sağlık


  3. #3
    fatihalt çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.05.2007 Son online zamanı: 18.11.2011

    Mesajları
    1924
    Konuları
    184
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    teşekkürler paylaşım için....


  4. #4
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    teşekkürler


  5. #5
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    paylaşım için çok teşekkürler elinize sağlık...

    Konu diğer TKY konularının bulunduğu "Altı Sigma, 5S, BRC ve diğerleri" başlığına taşınmıştır


  6. #6
    suleymangursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    suleymangursel çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.05.2007 Son online zamanı: 20.12.2011

    Mesajları
    215
    Konuları
    30
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    421
    Harcanan
    0
    Kalan
    421
    Teşekkürler


  7. #7
    arzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arzu çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.03.2007 Son online zamanı: 01.02.2010

    Mesajları
    557
    Konuları
    22
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    0
    Kalan
    555
    teşekkürler..


  8. #8
    gmdincer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gmdincer çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.06.2007 Son online zamanı: 05.11.2018

    Mesajları
    109
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    3
    Kalan
    52
    çok güzel. teşekkürler


Advertising

Advertising

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed