Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart TKY UYGULAMALARINDA KULLANILAN TEKNİKLER

    TKY UYGULAMALARINDA KULLANILAN TEKNİKLER




    SÜREKLİ GELİŞTİRME TEKNİĞİ
    “PDCA”**= “PUKÖ” DÖNGÜSÜ (The Shewhart Cycle)
    PDCA döngüsü, kalitede sürekli geliştirmeye yönelik sistematik bir yaklaşımdır.

    Uygulama adımları
    1- Sürekli geliştirme için bir yaklaşımın planlanması
    2- Planlanmış aktivitelerin uygulanması
    3- Sonuçların kontrol edilmesi
    4- Sonuçlara göre önlem alınması

    [hide]http://www.dosyaupload.net/download.php?file=124691[/hide]

    [/i]






  2. #2
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    BEN YİNE UNUTTUM ŞİFRE 123


  3. #3
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    tessekurler vanilya galiba gizli icerik koymaya calismisin görünüyo haberin olsun
    eline emegine saglik


  4. #4
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    teşekkürler, az kaldı vanilya hadi bakalım


  5. #5
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Evet,ama başaramadım daha Hakan senin gözünü kara çıkarmayacağımmmmmmm


  6. #6
    haticetuncer çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.04.2007 Son online zamanı: 11.02.2016

    Mesajları
    428
    Konuları
    27
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    paylaşımın için saol


  7. #7
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Sizin için ben bunu gizli içerik yapayım, bu kadar uğraştığınızın emeğini alın...
    ayrıca paylaşıomlarınız için çok teşekkürler...


  8. #8
    pissyengec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pissyengec çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.03.2007 Son online zamanı: 27.07.2009

    Mesajları
    101
    Konuları
    6
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    teşekkürler


  9. #9
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    destekleriniz için teşekkürler kafaya taktım olacak olacak eninde sonunda başaracam


  10. #10
    Şengül PARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şengül PARLAK çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 30.01.2021

    Mesajları
    1234
    Konuları
    134
    Eklentileri
    42
    Kredisi
    2225
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Teşkkürler Vanilya Eline sağlık


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Peynirde Kullanilan Yeni Ambalaj Sistemleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan bilalserdar1903
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.05.2014, 23:46
  2. Haccp dÖkÜmantasyonunda kullanilan talİmatlar
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ugur5587
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 02.06.2012, 13:17
  3. Labaratuvarda kullanilan çözeltilerin hazirlanmasi
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan tusunami1234
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 11.10.2011, 19:26
  4. Gidalarin hazirlanmasinda kullanilan mİkroorganİzmalar ...
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan kutadg
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.09.2010, 22:57
  5. HAYAT KURTARAN TEKNİKLER
    Genel Kültür forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.11.2007, 14:37

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed