Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart TKY uygulamalarında kullanılan teknikler

    Toplam kalite uygulamalarında kullanılabilecek tekniklerin neler olduğu ve onlar hakkında genel bilgileri içerin bir çalışma.

    Burada bunların neler olduğu hakkında genel bir bilgi edinebilirsiniz. Bunlar hakkında daha detaylı bilgi edinip uygulamaları olarak öğrenmeniz çok daha iyi olur.


    Şifre = "www.forumfood.net" (sadece link "" lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 11.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 21 Kez






  2. #2
    mehmet_onal çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.02.2007 Son online zamanı: 17.11.2009

    Mesajları
    159
    Konuları
    10
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    bilgileriçin sağol emeğine sağlık


  3. #3
    antakyalı çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.03.2007 Son online zamanı: 23.02.2013

    Mesajları
    1155
    Konuları
    101
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    teşekkür


  4. #4
    fooden çevrimdışı Üyelik tarihi: 23.02.2007 Son online zamanı: 13.09.2007

    Mesajları
    781
    Konuları
    125
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    263
    Harcanan
    0
    Kalan
    263
    Katkılarınız için teşekkürler. Kalite dersi alamamıştım, bu bilgiler bize iyi gelecek


  5. #5
    lazut çevrimdışı Üyelik tarihi: 23.03.2007 Son online zamanı: 02.07.2007

    Mesajları
    24
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    emeğine sağlık..teşekkürler..


  6. #6
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    tesekurle oguz kardes


  7. #7
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    çok güzel kısa ve öz taviye ederim sunum gibi teşekkürlerrrr


  8. #8
    alexandretta çevrimdışı Üyelik tarihi: 29.03.2007 Son online zamanı: 14.10.2007

    Mesajları
    30
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    tesekkurler


  9. #9
    serdarla çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.04.2007 Son online zamanı: 06.05.2008

    Mesajları
    83
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    teşekkürler


  10. #10
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Link Yenilenmiştir...


Sayfa 1/3 123 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Salmonella Analizinde Kullanılan Hızlı Teknikler
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan furkandemirgul
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 11.12.2012, 16:18
  2. 6 Sigma Uygulamalarında Liderlik ve Ekip Çalışması
    ISO 9001 forum içinde, yazan sevde
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.08.2010, 08:46
  3. HACCP uygulamalarında Düzeltici Faaliyet Formu
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan tuceee
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 14.12.2009, 11:44
  4. Fonksiyonel Gıdalar: Önemi ve Üretiminde Kullanılan Teknikler
    Fonksiyonel Gıdalar forum içinde, yazan feraset
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.04.2008, 10:16
  5. Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamalarında Kullanılan Teknikler
    Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.02.2008, 14:02

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed