6 sonuçtan 1 ile 6 arası
Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 5 gönderen nyn35

Konu: Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Staj Raporu

  1. #1
    nyn35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nyn35 çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.06.2009 Son online zamanı: 21.11.2014

    Mesajları
    16
    Konuları
    16
    Eklentileri
    16
    Kredisi
    805
    Harcanan
    0
    Kalan
    805

    Standart Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Staj Raporu

    İÇİNDEKİLER


    1. TUKAŞIN TARİHÇESİ......................................... .................................................. ............... 1
    2. HAMMADDE ALIMI............................................. .................................................. ............. 5
    2.1. DOMATES........................................... .................................................. ....................... 5
    2.3. REÇELLİK MEYVELER.......................................... .................................................. .. 5
    3. KETÇAP............................................ .................................................. ..................................... 7
    3.1. KETÇAP AKIM ŞEMASI............................................ ................................................ 7
    3.2. KETÇAP ÜRETİMİ........................................... .................................................. ......... 8
    3.3. KETÇAP HACCP PLANI............................................. ............................................... 9
    4. ÇİLEK REÇELİ............................................ .................................................. ........................ 10
    4.1. ÇİLEK REÇELİ AKIM ŞEMASI............................................ ...................................... 10
    4.2. ÇİLEK REÇELİ ÜRETİMİ........................................... ................................................. 11
    4.3. KAYISI REÇELİ ÜRETİMİ........................................... ............................................... 12
    4.4. AHUDUDU REÇELİ ÜRETİMİ........................................... ......................................... 12
    4.5. BÖĞÜRTLEN REÇELİ ÜRETİMİ........................................... ..................................... 12
    4.3. ÇİLEK REÇELİ HACCP PLANI............................................. ..................................... 13
    5. MAYONEZ........................................... .................................................. ................................. 14
    5.1. MAYONEZ AKIM ŞEMASI............................................ ............................................ 14
    5.2. MAYONEZ ÜRETİMİ........................................... .................................................. ..... 14
    5.3. MAYONEZ HACCP PLANI............................................. ........................................... 15
    6.KALİTE KONTROL ANALİZLERİ........................................ .............................................. 16
    6.1. KETÇAPTA KALİTE KONTROL ANALİZLERİ........................................ ................ 16
    6.1.1. BRİX TESPİTİ........................................... .................................................. ...... 16
    6.1.2. pH TESPİTİ........................................... .................................................. .......... 16
    6.1.3. ASİTLİK TESPİTİ........................................... .................................................. 16
    6.1.4. TUZ MİKTARI TESPİTİ........................................... ........................................ 16
    6.1.5. BOSTWİCK İLE VİSKOSİTE TESPİTİ........................................... ................ 16
    6.2. ÇİLEK REÇELİNDE KALİTE KONTROL ANALİZLERİ........................................ .. 17
    6.2.1. BRİX TESPİTİ........................................... .................................................. ...... 17
    6.2.2. MEYVE ORANI TESPİTİ........................................... ...................................... 17
    6.2.3. pH TESPİTİ........................................... .................................................. .......... 17
    6.2.4. ASİTLİK TESPİTİ........................................... .................................................. 17
    6.3. MAYONEZDE KALİTE KONTROL ANALİZLERİ........................................ ............ 17
    6.3.1. BOSTWİCK İLE VİSKOSİTE TESPİTİ........................................... ................ 17
    6.3.2. pH TESPİTİ........................................... .................................................. .......... 18
    6.3.3. ASİTLİK TESPİTİ........................................... .................................................. 18
    6.3.4. TUZ TESPİTİ........................................... .................................................. ....... 18
    7. FİZİKSEL ANALİZLER......................................... .................................................. .............. 18
    7.1. VAKUM............................................. .................................................. ......................... 18
    7.2. EMNİYET DEĞERİ............................................ .................................................. ........ 18
    7.3. SICAKLIK.......................................... .................................................. ........................ 18
    7.4. KENET KONTROLÜ.......................................... .................................................. ....... 19
    8. MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER......................................... ............................................. 19
    8.1. KETÇAP VE MAYONEZDEKİ MİKROBİYOLOJİK ANALİZLERİ......................... 19
    8.2. REÇELDEKİ MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER......................................... ............... 19
    9. GİRDİ LABORATUARINDAKİ ÜRÜNLERİN KONTROLÜ.......................................... 19
    SONUÇ............................................. .................................................. .......................................... 20




    Dosya türü : doc

    Şifre : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 134.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 228 Kez





    yusufcukur, mutlu_rmzn, Nerıman ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  2. #2
    sukusu çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.06.2012 Son online zamanı: 09.07.2012

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Raporun içeriğine nasıl ulaşabiliriz, sadece içindekiler kısmı görünüyor.


  3. #3
    Nerıman çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.09.2014 Son online zamanı: 20.09.2014

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Passwodr pls , açmaya çalıştığımda password ısder benden.


  4. #4
    Çiğdem Coşkun çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.06.2014 Son online zamanı: 07.11.2019

    Mesajları
    253
    Konuları
    1501
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı Nerıman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passwodr pls , açmaya çalıştığımda password ısder benden.
    Dosya indirme alanında dosya şifresi yazıyor.


  5. #5
    Nerıman çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.09.2014 Son online zamanı: 20.09.2014

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Tangrım çok dikkatsizim Teşekkür ederim Çiğdem Hanım.


  6. #6
    Hanin çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.11.2021 Son online zamanı: 13.11.2021

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0
    Dosyayı indirmeye çalışıyorum kredi kalmamış diyor bana yardım eder misiniz


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Tukaş Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan LessieNumenesse
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.12.2012, 15:41
  2. Şişecam kimyasallar grubu soda sanayi soda fabrikası soda staj raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan mutlu_rmzn
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 06.10.2012, 20:36
  3. Eti Tam Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Staj Defteri
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan nezihe
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.07.2012, 23:05
  4. Edirne Yağ Sanayi Staj Raporu, Beer-Lambert Deney Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan p_ozn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.03.2012, 23:36
  5. Pınar Süt Mamülleri Sanayi A.Ş. Staj Raporu
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan sebahattinserha
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.10.2011, 15:01

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed