4 sonuçtan 1 ile 4 arası
-
05.03.2021, 22:45 #1
- Mesajları
- 3
- Konuları
- 2
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 5
- Kalan
- 0
Turizmde Gıda Mühendisliği ?
Herkese Merhaba
Ben geçen sene mezun oldum ve ilk kez Antalya taraflarında bir otel de çalışıcam. Forumda geçmiş senelerde konuşulmuş fakat hem güncel değil hemde farklı yerlere değinen olur diye yeni başlık açmak istedim. Otellerde tam olarak biz hangi analizleri yapıyoruz? Özellikle bununla ilgili bi bilgi edinemedim hiç aydınlatırsanız çok iyi olur (: Analizler dışında da yine sorumluluklarımızdan yada dikkat etmemiz gerekenlerden vs bahsedilirse çok mutlu olurum
Yani günlük rutin olarak neler yapıyoruz? Başlangıç çok önemli
Şiimdiden herkese çok teşekkür ediyorum
Konu 1.Merve tarafından (05.03.2021 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
-
17.03.2021, 08:34 #2
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun .
Antalya bölgesinde çalıştığınız için zaten %99 kurulu bir sistem vardır ve siz onu sürdüreceksinizdir.
Bizlerden beklenen gıda güvenliği ile ilgili her detayın takibi elbette.Kurulu bir sistem varsa zaten form akışı , şahit numune alımı vs. rutindedir diye düşünüyorum.
İçinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle de safe turizm denetimlerinde bu detaylar oldukça hassas şekilde kontrol ediliyor bilginiz olsun.
Aşağıdaki linkten "Safe Turizm" denetim kriterlerine mutlaka göz atın.Özellikle izlenebilirlik,malzeme kabul kayıtları,talimatlar,temizlik plan ve kayıtları,kontrolleri vs. mutlaka check etmenizi öneririm.
Hazırda kurulu bir sistem yoksa yine yardımcı olmaya çalışırım.
Sizin de belirttiğiniz gibi zaten mevcutta aktif bir başlık olduğu için çok detaya girmeden pandemi ile ilgili bölümü belirtmek istedim.
https://tga.gov.tr/wp-content/upload...2%80%93-V1.pdf
İyi çalışmalar diliyorum...
"Gökyüzü KARTALındır!"
-
30.03.2021, 08:54 #3
- Mesajları
- 3
- Konuları
- 2
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 5
- Kalan
- 0
Çook teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çok saolun. Bu haftalık kontrol listesini nasıl oluşturabilirim? Geçen seneki bilgisayarda olan raporlara vs bakıyorum da tam olarak nasıl yapacağım?
-
10.04.2021, 08:30 #4
Merhabalar ;
Kontrol listesini nerede kullanacaksınız?
Herhangi bir kurulu sistem mevcut mu?
"Gökyüzü KARTALındır!"
Advertising
Advertising