1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
05.01.2021, 21:15 #1
Üyelik tarihi: 09.05.2014 Son online zamanı: 07.01.2021
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 5
- Kalan
- 0
Türk Zeytinyağlarının Saflık Derecelerinin Belirlenmesi
Araştırma kapsamında piyasadan rastgele toplanmış olan ve 2007 ile 2008 üretim yıllarında
üretilmiş, 10 natürel sızma ve 8 riviera zeytinyağı örneğinde, Türk Gıda Kodeksi’nde yer alan
yağ asitleri ve izomerlerinin tespiti, serbest asitlik, peroksit sayısı, UV ışığında özgül soğurma,
sabunlaşmayan madde, kırılma indisi, iyot sayısı, sabunlaşma sayısı ve steroller ile eritrodiol ve
uvaol analizleri iki paralelli olarak gerçekleştirilmiş ve sonuçlar, Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı
ve Prina Yağı Tebliği’ne uygunluk açısından değerlendirilmiştir.
UYARI: 1 adet dosya onay bekliyor
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Adana İli Gemlik ve Barnea Zeytinyağlarının Aroma Maddelerinin Kıyaslanması
Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan efd.eylulYorum: 0Son Mesaj: 21.07.2014, 18:49 -
Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin özelliklerine etkisi
Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan muhendis22Yorum: 0Son Mesaj: 16.10.2013, 15:43 -
Tohumda Saflık, İşçilikten Tasarruf
Türkiye forum içinde, yazan Çiğdem CoşkunYorum: 0Son Mesaj: 30.04.2013, 14:58 -
Gemlik Yöresi Zeytinyağlarının Bazı Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri
Tezler forum içinde, yazan okhanYorum: 2Son Mesaj: 05.12.2007, 14:25 -
Bazı Maddelerin Saflık Analizleri
Kimyasal Analizler forum içinde, yazan okhanYorum: 6Son Mesaj: 03.12.2007, 16:43
Yer imleri