1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    gencgıdacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gencgıdacı çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.07.2009 Son online zamanı: 12.07.2009

    Mesajları
    7
    Konuları
    6
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Post Turşu üretimi

    TURŞU ÜRETİMİ


    Turşu üretimi laktik asit fermantasyonun gıda sanayindeki uygulamasıdır. Turşusu en fazla yapılan sebzelerin başında hıyar, lahana ve biber gelir. Sırasıyla bu turşu çeşitlerinin yapımını görelim.


    Dosya Türü: word

    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 9.1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 79 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Turşu çeşitleri üretimi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan mkiziltay
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.05.2016, 22:43
  2. turşu üretimi
    Fonksiyonel Gıdalar forum içinde, yazan elif59
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.04.2013, 16:15
  3. Turşu üretimi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan tursuhuyuk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.02.2010, 15:26
  4. turşu üretimi
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan akdeniz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.12.2009, 20:31
  5. Turşu üretimi ön işlemler
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan ercanytmz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.10.2009, 01:05

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed