Sayfa 1/3 123 SonSon
496 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Un ve Unlu Mamüller

  1. Thumbs up Ekmek aslanin agzinda değilçöpte

    Konu Bilgileri: ORHAN AFACAN , 20.12.2020 13:06
    aslan, Çöpten, ekmek, insan, israf
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 148
    20.12.2020, 13:06 Son mesaja git
  2. lokum

    Konu Bilgileri: lagviyat , 13.12.2020 00:34
    lokum lokum üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 92
    14.12.2020, 22:01 Son mesaja git
  3. Ekmek üretiminde Haccp Uygulaması

    Konu Bilgileri: Serdarrx , 12.12.2020 06:00
    ekmekte haccp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 79
    12.12.2020, 06:00 Son mesaja git
  4. Makarna Üretimi

    Konu Bilgileri: emreakca1 , 06.06.2020 10:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 903
    06.06.2020, 10:06 Son mesaja git
  5. Artaş Un Fabrikası Tehlike Analizleri ve Planları

    Konu Bilgileri: sumeyra , 11.06.2016 12:53
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,968
    05.04.2020, 18:34 Son mesaja git
  6. Baklava Üretimi ve Tarihçesi

    Konu Bilgileri: hatice_alt , 23.02.2008 20:25
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,457
    21.03.2020, 07:49 Son mesaja git
  7. Un çuvalı dolumunda ağırlık kontrolü

    Konu Bilgileri: gbu , 19.12.2019 22:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 770
    gbu
    19.12.2019, 22:30 Son mesaja git
  8. Un ve irmik üretimi proses sunumu

    Konu Bilgileri: akift , 27.11.2019 19:25
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 837
    27.11.2019, 22:18 Son mesaja git
  9. Buğday Öğütme Kalitesini Etkileyen Faktörler

    Konu Bilgileri: tgcari , 22.08.2019 13:20
    buğday, öğütme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 895
    22.08.2019, 13:20 Son mesaja git
  10. Ekmek Teknolojisi

    Konu Bilgileri: rhm01 , 19.03.2019 11:17
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,359
    19.03.2019, 11:17 Son mesaja git
  11. Unlu Mamüller İş Akış Şemaları

    Konu Bilgileri: brucella , 21.09.2015 16:50
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,955
    27.11.2018, 08:06 Son mesaja git
  12. Kraker ve kruvasan reçeteleri

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 13.10.2018 08:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,061
    13.10.2018, 08:33 Son mesaja git
  13. Post Makarna Fabrikası Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: yktssl , 10.04.2014 12:55
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 5,105
    07.05.2018, 09:25 Son mesaja git
  14. Yağli tohumlardan un eldesi

    Konu Bilgileri: MKDDS01 , 01.04.2018 14:52
    tohumlardan, yaĞli
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,150
    01.04.2018, 14:52 Son mesaja git
  15. Thumbs up Tahıl işleme teknolojisi uygulama

    Konu Bilgileri: Pisipisicikkkkk , 10.03.2018 13:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,337
    10.03.2018, 13:07 Son mesaja git
  16. Öğütme Teknlojisi Kitabı

    Konu Bilgileri: mahmutomersenso , 28.02.2018 14:13
    kitabı, öğütme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,170
    28.02.2018, 14:13 Son mesaja git
  17. Ekmekle İlgili Bilimsel Çalışmalar

    Konu Bilgileri: uygar_akgul , 15.09.2012 11:32
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2,760
    27.02.2018, 11:13 Son mesaja git
  18. Kek Unu Üretimi

    Konu Bilgileri: arben2013 , 26.02.2018 11:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,226
    26.02.2018, 11:04 Son mesaja git
  19. Cool gofret kek bisküvi akış şemaları hk

    Konu Bilgileri: deserteagle , 19.02.2018 14:26
    akış semaları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,218
    19.02.2018, 14:26 Son mesaja git
  20. gofret kek bisküvi akış şeması

    Konu Bilgileri: deserteagle , 09.02.2018 15:16
    gofret, kek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,524
    18.02.2018, 16:09 Son mesaja git
  21. Un ve Ekmekte Yaşlandırma Testleri

    Konu Bilgileri: ihsan.s , 16.02.2018 10:00
    dayanıklılık, ekmek, yaşlandırma
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,265
    16.02.2018, 10:00 Son mesaja git
  22. Börek Dondurmak Ve Gıda Sağlığı

    Konu Bilgileri: kmltyln , 14.01.2018 20:57
    börek, dondurmak
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1,328
    16.01.2018, 07:46 Son mesaja git
  23. Un fabrikalari

    Konu Bilgileri: mahmutomersenso , 06.01.2018 09:01
    fabrikalari, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,356
    06.01.2018, 09:01 Son mesaja git
  24. Un Akın Şeması Anlatım

    Konu Bilgileri: mahmutomersenso , 03.01.2018 11:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,154
    03.01.2018, 11:00 Son mesaja git
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 5,786
    03.12.2017, 13:02 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,302
    02.12.2017, 12:55 Son mesaja git
  25. simit şerbeti

    Konu Bilgileri: mlktn , 29.11.2017 11:21
    simit, şerbeti
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,448
    29.11.2017, 11:21 Son mesaja git
  26. Post Malt Hk.

    Konu Bilgileri: ihsan.s , 15.11.2017 09:16
    hk., malt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,149
    15.11.2017, 14:13 Son mesaja git
  27. Post Unda Farinograf Analizi

    Konu Bilgileri: ihsan.s , 15.11.2017 10:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,710
    15.11.2017, 10:58 Son mesaja git
  28. Galeta ekmeği

    Konu Bilgileri: mlktn , 13.11.2017 06:36
    ekmeği, galeta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,133
    13.11.2017, 06:36 Son mesaja git
  29. Post Ekmek, un, ekmek mayasi, firin ürünleri

    Konu Bilgileri: muratsurez , 05.10.2017 15:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,672
    05.10.2017, 15:42 Son mesaja git
  30. Ekmek Çeşitleri Üretim Akış Şemaları

    Konu Bilgileri: mehmetnezir , 21.08.2017 15:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,404
    21.08.2017, 15:16 Son mesaja git
  31. Unlu mamüller kontrol formu

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 09.08.2017 14:32
    mamüller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,585
    09.08.2017, 14:32 Son mesaja git
  32. ekmek

    Konu Bilgileri: Eminyedikardes , 15.07.2017 13:40
    ekmek, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,437
    15.07.2017, 13:40 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 6,711
    18.05.2017, 13:47 Son mesaja git
  33. buğday öğütme

    Konu Bilgileri: mehmetirwan , 26.03.2017 18:25
    buğday, hububat
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,337
    26.03.2017, 18:25 Son mesaja git
  34. SD Matic - Zedelenmiş Nişasta

    Konu Bilgileri: Serdar , 01.04.2009 15:36
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 5,620
    04.01.2017, 16:38 Son mesaja git
  35. kepek eklenmiş tahıl urunlerı

    Konu Bilgileri: umutcorak , 29.12.2016 10:15
    kepek, tahıl
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,283
    29.12.2016, 10:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,314
    26.12.2016, 14:03 Son mesaja git
  36. Exclamation Külah Üretimi

    Konu Bilgileri: daydi , 29.10.2016 21:31
    kÜlah, kütle denkliği, mamülleri, unlu, üretim akış şeması
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,733
    29.10.2016, 21:31 Son mesaja git
  37. Un Üretimi

    Konu Bilgileri: yunus52 , 28.09.2016 22:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,701
    28.09.2016, 22:10 Son mesaja git
  38. Unda Nişasta Tayini (molibdat ile)

    Konu Bilgileri: Serdar , 01.04.2009 13:57
    (molibdat, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, ile), mühendisligi, nişasta, sektörü, tayini, unda, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 9,022
    29.08.2016, 13:05 Son mesaja git
  39. Tahıl Kimyası-Enzim (Yüksek Lisans Ders Notu)

    Konu Bilgileri: Siyah-Beyaz , 14.01.2010 15:44
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,637
    06.03.2016, 17:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,836
    22.02.2016, 10:29 Son mesaja git
  40. Nişastanın Retrogradasyonu

    Konu Bilgileri: egegıda , 29.12.2015 21:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,867
    29.12.2015, 21:29 Son mesaja git
  41. Çavdar Ekmeği Üretimi

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24.12.2015 22:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,773
    24.12.2015, 22:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,615
    11.12.2015, 09:50 Son mesaja git
  42. Post tahıl işleme teknolojisi ve Laboratuvar analizleri

    Konu Bilgileri: Nurside , 03.11.2015 13:37
    işleme, tahıl
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,937
    03.11.2015, 13:47 Son mesaja git
  43. Post eti gıda

    Konu Bilgileri: alimurat , 23.09.2015 10:11
    eti, gıda, yönetim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,850
    23.09.2015, 10:11 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,721
    16.09.2015, 14:17 Son mesaja git
  44. Un Hakkındaki Tüm Terimler

    Konu Bilgileri: burcukaya , 13.09.2015 18:56
    hakkındaki, tüm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,149
    13.09.2015, 18:56 Son mesaja git
  45. Bisküvi Üretimi

    Konu Bilgileri: irem* , 09.09.2015 09:31
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,826
    09.09.2015, 09:31 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,607
    29.08.2015, 01:31 Son mesaja git
  46. Fırın Ürünlerinde Enzim Uygulamaları

    Konu Bilgileri: mandalin26 , 03.08.2015 13:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,831
    03.08.2015, 13:53 Son mesaja git
  47. Çırpılarak Yapılan Hamurlar

    Konu Bilgileri: huggur , 06.07.2015 22:51
    gida, yapılan
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,177
    06.07.2015, 22:51 Son mesaja git
  48. Taşındı: pastanede çalışan arkadaşlar yardım lütfen !

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05.06.2015 14:43
    arkadaşlar, çalışan
    •  
    •  
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,773
    05.06.2015, 09:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,902
    27.05.2015, 12:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,984
    22.05.2015, 18:30 Son mesaja git
  49. Post Un Fabrikası Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: gamze2772 , 29.02.2012 21:36
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 5,016
    02.05.2015, 15:40 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,750
    24.04.2015, 15:21 Son mesaja git
  50. Smile Kek-Kraker Üretim Teknolojisi Slayt

    Konu Bilgileri: esra54 , 09.07.2009 15:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kek-kraker, mühendisligi, sektörü, slayt, teknolojisi, videolari, üretim
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 5,766
    22.04.2015, 19:30 Son mesaja git
  51. Smile Firik&bulgur

    Konu Bilgileri: kkorkmaz , 18.03.2015 20:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,679
    18.03.2015, 20:47 Son mesaja git
  52. Post Makarna Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: isoclskn , 25.02.2015 21:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,687
    25.02.2015, 21:51 Son mesaja git
  53. Post Tahıl ve Ürünlerinde Oksidasyon

    Konu Bilgileri: daddy , 23.01.2015 12:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,978
    23.01.2015, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,058
    13.01.2015, 10:15 Son mesaja git
  54. Endüstriyel Mantı Üretimi

    Konu Bilgileri: Çiğdem Coşkun , 18.11.2014 16:22
    2 Sayfa
    1 2
    endüstriyel, mantı
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 4,682
    12.01.2015, 09:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,672
    03.01.2015, 18:07 Son mesaja git
  55. Thumbs up Tahılların Depolanması

    Konu Bilgileri: sinan_4402 , 29.12.2014 19:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,963
    29.12.2014, 19:14 Son mesaja git
  56. unlu mamüllerde çalışan acemi mühendis

    Konu Bilgileri: gulin , 23.12.2014 13:40
    form, mühendis, unlu mamül, yardım, yufka
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 3,413
    27.12.2014, 07:44 Son mesaja git
  57. cereal technology

    Konu Bilgileri: sdfsss , 26.12.2014 18:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,823
    26.12.2014, 18:59 Son mesaja git
  58. buğdayın öğütülmesi

    Konu Bilgileri: ciyager , 29.11.2014 23:01
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,005
    01.12.2014, 09:29 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 5,673
    18.11.2014, 16:41 Son mesaja git
  59. Feasibility Report (Fizibilite Raporu)

    Konu Bilgileri: mvts , 12.11.2014 11:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,920
    12.11.2014, 11:34 Son mesaja git
  60. Tarhana

    Konu Bilgileri: gıda91 , 02.11.2014 13:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,096
    02.11.2014, 13:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,881
    02.11.2014, 13:33 Son mesaja git
  61. ekmek hastalıkları rope

    Konu Bilgileri: gıda91 , 02.11.2014 13:27
    ekmek, hastalıkları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,866
    02.11.2014, 13:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,247
    02.11.2014, 13:16 Son mesaja git
  62. Glutensiz Makarna Üretimi

    Konu Bilgileri: gıda91 , 02.11.2014 13:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,344
    02.11.2014, 13:07 Son mesaja git
  63. tahin helvası

    Konu Bilgileri: eren55 , 21.10.2014 23:18
    helvası, tahin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,700
    21.10.2014, 23:18 Son mesaja git
  64. Cool bisküvi üretim tekn.

    Konu Bilgileri: yavuz7779 , 22.04.2009 13:47
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,206
    15.10.2014, 11:32 Son mesaja git
  65. Tahıl-Bebek İlişkisi

    Konu Bilgileri: sevda selin , 13.10.2014 20:57
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,654
    13.10.2014, 20:57 Son mesaja git
  66. modifiye nişastanın analitik uygulamaları

    Konu Bilgileri: busrayilmaz , 08.09.2011 15:25
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3,192
    17.09.2014, 08:51 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,958
    12.08.2014, 21:38 Son mesaja git
  67. Fırıncılık Ürünlerinde Antioksidanlar

    Konu Bilgileri: devolkan , 19.05.2014 20:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,041
    19.05.2014, 20:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,136
    24.04.2014, 17:23 Son mesaja git
  68. Ekmek Hata ve Kusurlarları

    Konu Bilgileri: sagrar , 23.04.2014 20:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,094
    23.04.2014, 20:53 Son mesaja git
  69. Ekmek hata ve kusurlari

    Konu Bilgileri: sagrar , 23.04.2014 11:48
    ekmek, hata
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,297
    23.04.2014, 11:48 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,602
    12.04.2014, 11:16 Son mesaja git
  70. Glutensiz Ürünlerde Kalite Problemleri

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 04.03.2014 09:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,921
    04.03.2014, 09:05 Son mesaja git
  71. Glutensiz Ürün Üretiminde Bazı Uygulamalar

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 04.03.2014 09:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,833
    04.03.2014, 09:03 Son mesaja git
  72. Glutensiz Makarna

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 04.03.2014 07:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,740
    04.03.2014, 07:22 Son mesaja git
  73. Yem analizi

    Konu Bilgileri: ilhans2001 , 01.03.2014 23:15
    analizi, yem
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,637
    01.03.2014, 23:15 Son mesaja git
  74. makarna üretiminde kullanılan analizler

    Konu Bilgileri: billurfb , 01.03.2014 19:18
    makarna, Üretiminde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,175
    01.03.2014, 19:18 Son mesaja git
  75. Nuh'un Ankara Makarna Staj Raporu

    Konu Bilgileri: fremd_2210 , 27.10.2013 12:20
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 5,372
    01.03.2014, 19:09 Son mesaja git
  76. Fırınlarda Risk Analizi

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 22.02.2014 17:17
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,495
    22.02.2014, 17:17 Son mesaja git
  77. Ekmekte Rope Hastaliği

    Konu Bilgileri: tstk , 20.02.2014 11:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,932
    20.02.2014, 11:42 Son mesaja git
  78. Ekmek Hataları

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 17.02.2014 10:15
    ekmek, hataları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,250
    17.02.2014, 10:15 Son mesaja git
  79. Tahılların Depolanması

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 13.02.2014 09:19
    depolanması, tahılların
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,156
    13.02.2014, 09:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,658
    13.02.2014, 09:17 Son mesaja git
  80. şeker kağıdı nasıl yapılır

    Konu Bilgileri: cemiluzuh , 01.02.2014 19:58
    kağıdı, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,012
    06.02.2014, 09:07 Son mesaja git
  81. Farinograf denemesi

    Konu Bilgileri: renas , 27.01.2014 18:24
    farinograf analizi, hamur yoğurma
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,046
    29.01.2014, 10:16 Son mesaja git
  82. Post Tahılların Beslenmedeki Önemi

    Konu Bilgileri: damlabilecen , 27.01.2014 22:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,801
    27.01.2014, 22:04 Son mesaja git
  83. Post Makarna Hammaddesi ve Üretimi

    Konu Bilgileri: Atalay , 03.07.2008 11:14
    dergisi, gida, haberleri, hammaddesi, ilanlari, makarna, mühendisligi, sektörü, videolari, üretimi
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 30,527
    15.01.2014, 14:31 Son mesaja git
  84. Ruşeym Sunum

    Konu Bilgileri: İSTANBUL , 23.11.2012 07:24
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,096
    14.01.2014, 11:23 Son mesaja git
  85. Pastacılıkta Kullanılan Özel Hammaddeler

    Konu Bilgileri: cakabey , 12.01.2014 01:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,182
    12.01.2014, 01:33 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,712
    05.01.2014, 17:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,659
    21.12.2013, 14:30 Son mesaja git
  86. makarna

    Konu Bilgileri: kokorec , 18.12.2013 22:06
    gida, makarna
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,913
    18.12.2013, 22:06 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,835
    17.12.2013, 11:18 Son mesaja git
  87. Ekmek ve Ekmek Çeşitleri (Sunum)

    Konu Bilgileri: yaso1976 , 06.12.2013 21:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,780
    06.12.2013, 21:59 Son mesaja git
  88. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: Rabia Başoğlu , 04.12.2013 23:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,421
    04.12.2013, 23:46 Son mesaja git
  89. Ekmekte Kullanılan Katkı Maddeleri

    Konu Bilgileri: hilalkeles_08 , 27.11.2013 23:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,835
    27.11.2013, 23:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,069
    27.11.2013, 23:34 Son mesaja git
  90. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: hilalkeles_08 , 27.11.2013 23:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,279
    27.11.2013, 23:28 Son mesaja git
  91. unlu mamuller tehlike analiz raporu

    Konu Bilgileri: burjuvaSS , 21.11.2013 04:17
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,400
    21.11.2013, 04:17 Son mesaja git
  92. Durum Buğdayının Teknolojik Özellikleri

    Konu Bilgileri: madmizah , 20.11.2013 14:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,184
    20.11.2013, 14:51 Son mesaja git
  93. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: nilgunbas , 15.11.2013 13:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,232
    15.11.2013, 13:12 Son mesaja git
  94. Ekşili Bisküvi Üretimi

    Konu Bilgileri: selimgida , 21.10.2013 17:29
    ekşili bisküvi, şeker ve tuz sorunu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,664
    22.10.2013, 12:36 Son mesaja git
  95. Acil: Baklava

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 02.10.2013 19:57
    baklava, gida
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,109
    06.10.2013, 19:34 Son mesaja git
  96. Un ürünleri prosesi

    Konu Bilgileri: yeni , 06.10.2013 12:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,294
    06.10.2013, 12:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,223
    01.10.2013, 16:47 Son mesaja git
  97. Ekmegin Pastörizasyonu

    Konu Bilgileri: Arzu Yazıcı , 06.03.2008 21:25
    dergisi, ekmegin, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pastörizasyonu, sektörü, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,577
    07.09.2013, 13:02 Son mesaja git
  98. un haccp

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 26.08.2013 12:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,232
    26.08.2013, 12:23 Son mesaja git
  99. Hamurun Reolojik Özellikleri

    Konu Bilgileri: sedaak , 20.06.2012 16:38
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,204
    24.08.2013, 08:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,091
    08.05.2013, 13:38 Son mesaja git
  100. Öğütme Prosesi Ve Un Verimi

    Konu Bilgileri: elfida123 , 06.05.2013 00:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,938
    06.05.2013, 00:32 Son mesaja git
  101. Ekmekle İlgİlİ yenİ dÜzenleme ve ambalajlama

    Konu Bilgileri: qwerty67 , 23.04.2013 16:30
    ekmekle, İlgİlİ
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,896
    23.04.2013, 16:30 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 5,551
    04.04.2013, 11:23 Son mesaja git
  102. Ekmeğin besin değeri ve beslenmedeki önemi

    Konu Bilgileri: ertugay , 26.03.2013 12:44
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,567
    04.04.2013, 11:19 Son mesaja git
  103. Ekmek Yapım İşlemleri

    Konu Bilgileri: bsraerdgn , 29.03.2013 22:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,314
    29.03.2013, 22:32 Son mesaja git
  104. Bugday Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    Konu Bilgileri: uburcu , 28.03.2013 12:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,201
    28.03.2013, 12:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,645
    26.03.2013, 12:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,367
    26.03.2013, 12:37 Son mesaja git
  105. Ekmek Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: sibelkural , 16.09.2007 16:10
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 5,479
    15.03.2013, 18:23 Son mesaja git
  106. ekmek fermentasyonu (megep)

    Konu Bilgileri: mutlu_571 , 12.03.2013 16:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,998
    12.03.2013, 16:01 Son mesaja git
  107. Thumbs up Ekmek Teknolojisi Sunum

    Konu Bilgileri: mrymaydn , 03.03.2013 22:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,178
    03.03.2013, 22:29 Son mesaja git
  108. Fırın Ürünleri İçin Doğal Katkı Maddeleri

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 11.01.2013 10:37
    doğal, fırin, gida, katki, maddelerİ, urunlerı, İÇİn
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,116
    11.01.2013, 10:37 Son mesaja git
  109. Buğday Temizleme

    Konu Bilgileri: dryha , 06.01.2013 18:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,220
    06.01.2013, 18:53 Son mesaja git
  110. örnek ekmek fırını veri akış şeması

    Konu Bilgileri: ahmetmaranki , 29.12.2012 14:42
    akış, context ve level 0, ekmek, ekmek fırını, fırını, gida, ornek, veri, şeması
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,027
    29.12.2012, 14:42 Son mesaja git
  111. un ve unlu mamüller teknolojisi

    Konu Bilgileri: nicle , 26.12.2012 19:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,246
    26.12.2012, 19:47 Son mesaja git
  112. makarna hakkında

    Konu Bilgileri: efsane_42 , 23.12.2012 16:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,867
    23.12.2012, 16:19 Son mesaja git
  113. Post Fırıncılık Sektöründe Muhafaza Yöntemleri

    Konu Bilgileri: bertan , 23.12.2012 00:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,072
    23.12.2012, 00:53 Son mesaja git
  114. Ekmek Üretim Teknolojisi (SUNUM)

    Konu Bilgileri: AkSeA , 19.12.2012 22:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,142
    19.12.2012, 22:25 Son mesaja git
  115. Hububat Ve Hububat Ürünleri Analizleri

    Konu Bilgileri: ahmet_musa , 14.12.2012 16:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,532
    14.12.2012, 16:59 Son mesaja git
  116. maya üretimi hakkında paylaşalım

    Konu Bilgileri: cooner , 22.02.2010 10:05
    dergisi, gida, haberleri, hakkında, ilanlari, maya, mühendisligi, paylaşalım, sektörü, videolari, üretimi
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,411
    12.12.2012, 09:08 Son mesaja git
  117. Hububat sektörünün dünya ve türkiyedeki durumu

    Konu Bilgileri: derya008 , 11.12.2012 15:24
    dunya, durumu, gida, hububat, sektorunun, turkiyedeki
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,027
    11.12.2012, 15:24 Son mesaja git
  118. Hububat Teknolojisi

    Konu Bilgileri: mmustafaekin , 22.11.2012 18:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,238
    22.11.2012, 18:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,651
    22.11.2012, 16:55 Son mesaja git
  119. börek çeşidi

    Konu Bilgileri: aytekinyavuz , 20.11.2012 15:28
    borek, ceşidi, gida, kolay börek yapımı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,871
    20.11.2012, 15:28 Son mesaja git
  120. pseudo tahıllar

    Konu Bilgileri: gkuru , 13.11.2012 20:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,964
    13.11.2012, 20:24 Son mesaja git
  121. Quality Part Of Bread Manufacturing

    Konu Bilgileri: ilhanhatice , 18.10.2012 11:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,707
    18.10.2012, 11:52 Son mesaja git
  122. Tarhana (Sunum)

    Konu Bilgileri: melodi ışık , 10.10.2012 23:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,604
    10.10.2012, 23:23 Son mesaja git
  123. Thumbs up Milföy Üretimi

    Konu Bilgileri: ihsangönül42 , 10.10.2012 14:33
    gida, milfoy, milföy hazırlama, uretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,003
    10.10.2012, 14:33 Son mesaja git
  124. ekmek mayası ürettim teknolojisi

    Konu Bilgileri: gencosman1453 , 09.10.2012 20:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,058
    09.10.2012, 20:20 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,600
    15.09.2012, 11:08 Son mesaja git
  125. Makarna Fabrikası Fizibilite Raporu

    Konu Bilgileri: byengineer , 31.08.2012 12:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,229
    31.08.2012, 12:00 Son mesaja git
  126. Tahıl Ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü

    Konu Bilgileri: ANALİTİK , 05.08.2012 18:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,219
    05.08.2012, 18:14 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,800
    01.08.2012, 14:59 Son mesaja git
  127. ekmek üretiminde kullanılan katkı maddeleri

    Konu Bilgileri: sahdarms , 27.07.2012 07:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,412
    27.07.2012, 07:11 Son mesaja git
  128. Tam Buğday Unu ve Fonksiyonel Özellikleri

    Konu Bilgileri: food.engineer , 25.07.2012 08:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,670
    25.07.2012, 08:30 Son mesaja git
  129. Post Yufka, Turkish bread

    Konu Bilgileri: furkandemirgul , 18.07.2012 23:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,058
    18.07.2012, 23:58 Son mesaja git
  130. Post Bazlama

    Konu Bilgileri: furkandemirgul , 15.07.2012 00:11
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,993
    18.07.2012, 16:27 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,747
    29.06.2012, 20:14 Son mesaja git
  131. Purifikasyon (İrmik Temizleme) Sistemi

    Konu Bilgileri: GİZEMERDEM , 05.03.2012 14:50
    (İrmik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purifikasyon, sektörü, sistemi, temizleme), videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,116
    18.06.2012, 01:06 Son mesaja git
  132. Ekmek Hamuru Hazırlama

    Konu Bilgileri: selocan , 17.06.2012 12:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,358
    17.06.2012, 12:25 Son mesaja git
  133. Bulgur Üretim İş Akış Şeması

    Konu Bilgileri: noshiddet , 14.06.2012 16:30
    akış, bulgur, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, üretim, şeması
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,732
    14.06.2012, 16:30 Son mesaja git
  134. Ekmek Üretim Teknolojisi Sunumu

    Konu Bilgileri: mehmetatabay78 , 22.05.2012 21:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,078
    22.05.2012, 21:50 Son mesaja git
  135. Ambar zararlıları güzel bir slayt

    Konu Bilgileri: ertugay , 16.04.2012 15:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,899
    16.04.2012, 15:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,452
    01.04.2012, 15:49 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,522
    21.03.2012, 11:43 Son mesaja git
  136. Ekmek Üretimi

    Konu Bilgileri: geankoplis , 18.03.2012 17:11
    dergisi, ekmek, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,588
    18.03.2012, 17:11 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,035
    14.03.2012, 12:23 Son mesaja git
  137. Bisküvi Üretim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: kronik_kararsız , 27.05.2010 21:12
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 6,904
    11.03.2012, 08:40 Son mesaja git
  138. Cereals and Cereal Products

    Konu Bilgileri: whitehsn , 06.03.2012 12:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,799
    06.03.2012, 12:28 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,264
    04.03.2012, 18:19 Son mesaja git
  139. Pastane Üretİm İznİ baŞvurusu belgelerİ

    Konu Bilgileri: ayhan4104 , 04.03.2012 11:41
    PASTAHANE ,ÜRETİM İZNİ ,GEREKLİ BELGELER
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,754
    04.03.2012, 11:41 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,203
    29.02.2012, 13:13 Son mesaja git
  140. Ekmek Yapım Teknolojisi

    Konu Bilgileri: _ozi_ , 21.02.2012 15:45
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,004
    24.02.2012, 20:33 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3,153
    24.02.2012, 15:21 Son mesaja git
  141. Ekmek Hamuru (Bread Dough Mixing) - Temel İşlemler

    Konu Bilgileri: tugcan , 22.02.2012 00:17
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,107
    22.02.2012, 00:17 Son mesaja git
  142. Development and Optimization of Bread Improver

    Konu Bilgileri: akinadibelli , 18.02.2012 08:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,910
    18.02.2012, 08:42 Son mesaja git
  143. ekmek çeşitleri

    Konu Bilgileri: ado44 , 17.02.2012 13:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,049
    17.02.2012, 13:59 Son mesaja git
  144. Thumbs up bisküvi hakkında

    Konu Bilgileri: isaakin , 24.12.2011 12:46
    bisküvi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,983
    24.12.2011, 13:14 Son mesaja git
  145. Makarna Üretimi

    Konu Bilgileri: m.ertem , 15.11.2011 13:44
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,249
    16.12.2011, 22:34 Son mesaja git
  146. TPA - Gıdalarda Yapı Analizleri (Tekstür)

    Konu Bilgileri: züm , 12.12.2011 21:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,012
    12.12.2011, 21:12 Son mesaja git
  147. Tahıl Laboratuvarında Kullanılan Bazı Cihazlar

    Konu Bilgileri: züm , 12.12.2011 21:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,262
    12.12.2011, 21:10 Son mesaja git
  148. Exclamation Hamurun Reolojik Özellikleri

    Konu Bilgileri: ankr , 01.12.2011 23:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,810
    01.12.2011, 23:29 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,830
    01.12.2011, 18:17 Son mesaja git
  149. Post Unlu Mamuller Hijyen Eğitimi

    Konu Bilgileri: mryozny , 29.11.2011 09:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,233
    29.11.2011, 09:34 Son mesaja git
  150. numune alma işlemleri

    Konu Bilgileri: merve_d , 23.11.2011 15:12
    alma, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemleri, mühendisligi, numune, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,618
    23.11.2011, 15:12 Son mesaja git
  151. Ekmek Prosesi ve Kalite Değerlendirmesi

    Konu Bilgileri: #vildan# , 20.11.2011 12:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,318
    20.11.2011, 12:12 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,205
    16.11.2011, 16:13 Son mesaja git
  152. Ekmek Üretimi ve Ekmeğin Bileşimi

    Konu Bilgileri: m.ertem , 15.11.2011 13:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,895
    15.11.2011, 13:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,243
    06.10.2011, 13:42 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,614
    17.09.2011, 17:34 Son mesaja git
  153. bisküvi staj raporu

    Konu Bilgileri: one70 , 17.09.2011 01:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,855
    17.09.2011, 01:22 Son mesaja git
  154. wheat flour analysis in food industry

    Konu Bilgileri: bunyamin-027 , 28.08.2011 17:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,386
    28.08.2011, 17:16 Son mesaja git
  155. Tehlike Analizi (Unlu Mamuller)

    Konu Bilgileri: cengizyıldırım , 16.08.2011 11:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,109
    16.08.2011, 11:35 Son mesaja git
  156. simit yüzde bileşimi

    Konu Bilgileri: buketçallı , 20.07.2011 15:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,025
    20.07.2011, 15:33 Son mesaja git

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed