Sayfa 1/4 123 ... SonSon
764 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. COVİD-19 güvenli üretim ve hizmet sertifikaları

    Konu Bilgileri: C5n , 05-07-2020 13:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 85
    C5n
    05-07-2020, 13:23 Son mesaja git
  2. Dondurulmuş balıkta tehlike analizi

    Konu Bilgileri: haticetuncer , 10-07-2007 20:54
    analizi, balıkta, dergisi, dondurulmuş, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tehlike, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3.141
    24-04-2020, 16:47 Son mesaja git
  3. Exclamation Etil alkol ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

    Konu Bilgileri: simdiyadasla , 23-02-2020 17:20
    ambalaj, etil alkol, fizibilite roporu, saflık derecesi, tarımsal etil alkol
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 715
    23-02-2020, 17:20 Son mesaja git
  4. Question Eritme peynirinde pütürlenme

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 17-12-2019 21:53
    eritme peyniri, pütürlenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 883
    17-12-2019, 21:53 Son mesaja git
  5. Lor peynirinin sararmasi

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 17-12-2019 21:50
    lor, peynirinin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 278
    17-12-2019, 21:50 Son mesaja git
  6. donuk simit börek teknolojisi

    Konu Bilgileri: esra.8040 , 12-12-2019 09:17
    donuk, simit
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 426
    12-12-2019, 09:17 Son mesaja git
  7. domates haccp planı

    Konu Bilgileri: NİLAY61 , 13-11-2019 11:45
    domates, haccp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 790
    13-11-2019, 11:45 Son mesaja git
  8. Question Yardımcı Olur Musunuz

    Konu Bilgileri: Tuba. , 26-09-2019 14:25
    olur, yardımcı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 594
    26-09-2019, 14:25 Son mesaja git
  9. Turşu (yardım)

    Konu Bilgileri: sellinizmir , 30-03-2008 13:46
    (yardım), dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, turşu, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3.285
    11-09-2019, 19:39 Son mesaja git
  10. Mesleki Yardımlaşma ve Tartışma

    Konu Bilgileri: simyac1978 , 11-09-2019 13:52
    gä±da mã¼h., okul taåÿä±ma yemekleri, okul yemekhaneleri, yemek fabrikalarä±
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 457
    11-09-2019, 13:52 Son mesaja git
  11. Geleneksel lokum üretimiii

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 05-09-2019 04:47
    geleneksel türk tatlıları, geleneksel üretim, lokum, lokum üretimi, lokumda görülen sorunlar
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 492
    05-09-2019, 04:47 Son mesaja git
  12. irmik spesifikayon yardım...acil

    Konu Bilgileri: bseyda , 01-08-2019 13:12
    irmik, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 887
    01-08-2019, 13:12 Son mesaja git
  13. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.618
    29-07-2019, 18:20 Son mesaja git
  14. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.427
    06-07-2019, 06:08 Son mesaja git
  15. hindi jambon haccp

    Konu Bilgileri: mumu , 03-05-2019 05:00
    hindi, jambon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.016
    03-05-2019, 05:00 Son mesaja git
  16. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.589
    21-03-2019, 16:20 Son mesaja git
  17. Tütsülenmiş et hakkında

    Konu Bilgileri: engineer95 , 15-03-2019 17:30
    hakkında, tütsülenmiş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 842
    15-03-2019, 17:30 Son mesaja git
  18. Roll Gofret Üretimi

    Konu Bilgileri: oslo , 15-03-2019 13:01
    gofret, roll
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 719
    15-03-2019, 13:01 Son mesaja git
  19. müsli bar üretimi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 08-02-2019 12:40
    bar, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.147
    08-02-2019, 12:40 Son mesaja git
  20. Question Kedi - Köpek Maması Yapımı Hakkında

    Konu Bilgileri: herseymantik , 08-02-2019 12:33
    kedi, köpek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 657
    08-02-2019, 12:33 Son mesaja git
  21. Question Gıda Paketlemesi Üzerine Soru

    Konu Bilgileri: canerborluk , 01-02-2019 10:48
    gıda, üzerine
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 963
    05-02-2019, 10:38 Son mesaja git
  22. simitte kül problemi - ACİL YARDIM LÜTFEN

    Konu Bilgileri: ustunci , 28-01-2019 14:11
    kül, simitte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 669
    28-01-2019, 14:11 Son mesaja git
  23. sirkede yüzeyin beyazlaması sebepleri nedir

    Konu Bilgileri: neslicinar92 , 25-01-2019 11:08
    nedir, sirkede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 743
    25-01-2019, 11:08 Son mesaja git
  24. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 5.785
    16-01-2019, 11:51 Son mesaja git
    • Yorum: 18
    • Görüntüleme: 4.552
    09-01-2019, 09:55 Son mesaja git
  25. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 989
    08-12-2018, 22:52 Son mesaja git
  26. Organik Çay Üretimi Projesi

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 759
    08-12-2018, 22:49 Son mesaja git
  27. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16-11-2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.029
    16-11-2018, 10:45 Son mesaja git
  28. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 8.541
    16-11-2018, 10:43 Son mesaja git
  29. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31-10-2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    31-10-2018, 13:02 Son mesaja git
  30. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18-10-2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.249
    28-10-2018, 19:59 Son mesaja git
  31. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.345
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  32. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.771
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  33. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.077
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  34. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.089
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  35. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.117
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  36. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 4.370
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.152
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.456
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  37. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 16.576
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  38. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.306
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  39. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.093
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  40. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.394
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  41. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.106
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  42. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.158
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  43. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.793
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  44. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.359
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  45. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.512
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  46. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.629
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  47. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.671
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  48. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.241
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  49. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.272
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  50. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.136
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  51. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.356
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
  52. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.504
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.481
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.546
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  53. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.393
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  54. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.254
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.032
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  55. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.311
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  56. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.320
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  57. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.370
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.759
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  58. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.145
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  59. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.573
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  60. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.427
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  61. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.273
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  62. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.442
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.576
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  63. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.581
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  64. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.488
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 9.481
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  65. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 6.611
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.758
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  66. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.456
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  67. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.686
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  68. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.620
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  69. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 10.396
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  70. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.563
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  71. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.904
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  72. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.635
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  73. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 3.228
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  74. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.771
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.496
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.115
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  75. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.690
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  76. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.428
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.490
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  77. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.985
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  78. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 4.028
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  79. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.786
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  80. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.462
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  81. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.444
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  82. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.451
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  83. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.745
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  84. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.132
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  85. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.274
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  86. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 14.172
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  87. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.657
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  88. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.622
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  89. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.738
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  90. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 2.362
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  91. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.713
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  92. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 8.564
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  93. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.728
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  94. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.544
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.711
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  95. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.865
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  96. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.513
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  97. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.713
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  98. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.796
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.751
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  99. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2.694
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  100. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.680
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  101. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 4.381
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  102. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.571
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  103. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.979
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  104. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.517
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  105. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.001
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  106. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.137
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  107. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.869
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  108. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.057
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  109. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.986
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  110. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.943
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  111. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.552
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  112. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.500
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  113. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.614
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  114. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.872
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  115. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.797
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  116. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.117
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  117. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 5.634
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  118. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.756
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.700
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  119. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.014
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  120. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.696
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.638
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.685
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  121. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.441
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  122. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.272
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  123. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.516
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  124. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.496
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  125. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.953
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  126. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.817
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  127. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.700
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  128. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.522
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  129. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.563
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  130. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.573
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  131. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.165
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  132. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.201
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  133. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3.563
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  134. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.861
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  135. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.793
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  136. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.660
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  137. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.689
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  138. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.645
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.004
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.479
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.796
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  139. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.840
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  140. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.020
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  141. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.532
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  142. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 9.648
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  143. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.866
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  144. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.616
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  145. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.062
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  146. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.858
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  147. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.524
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  148. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.822
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  149. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.006
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  150. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.236
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.828
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  151. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3.648
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.963
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.368
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  152. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.022
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  153. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.454
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  154. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.293
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  155. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.595
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  156. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.569
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  157. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.584
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  158. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 47.666
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  159. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.084
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.090
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  160. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.768
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  161. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.857
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  162. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 10.872
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  163. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.480
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.131
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  164. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 5.057
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  165. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 5.512
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  166. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.643
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.630
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  167. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.710
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  168. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.911
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  169. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.859
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.662
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  170. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.934
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.986
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  171. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.679
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed