Sayfa 1/4 123 ... SonSon
766 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 96
    24.12.2020, 12:28 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 813
    15.12.2020, 12:31 Son mesaja git
  1. Küf

    Konu Bilgileri: Nohut , 13.07.2020 20:27
    gida, küf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 659
    14.07.2020, 13:34 Son mesaja git
  2. Dondurulmuş balıkta tehlike analizi

    Konu Bilgileri: haticetuncer , 10.07.2007 20:54
    analizi, balıkta, dergisi, dondurulmuş, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tehlike, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3,280
    24.04.2020, 16:47 Son mesaja git
  3. Exclamation Etil alkol ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

    Konu Bilgileri: simdiyadasla , 23.02.2020 17:20
    ambalaj, etil alkol, fizibilite roporu, saflık derecesi, tarımsal etil alkol
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 901
    23.02.2020, 17:20 Son mesaja git
  4. Question Eritme peynirinde pütürlenme

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 17.12.2019 21:53
    eritme peyniri, pütürlenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,007
    17.12.2019, 21:53 Son mesaja git
  5. Lor peynirinin sararmasi

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 17.12.2019 21:50
    lor, peynirinin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 398
    17.12.2019, 21:50 Son mesaja git
  6. donuk simit börek teknolojisi

    Konu Bilgileri: esra.8040 , 12.12.2019 09:17
    donuk, simit
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 553
    12.12.2019, 09:17 Son mesaja git
  7. domates haccp planı

    Konu Bilgileri: NİLAY61 , 13.11.2019 11:45
    domates, haccp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 941
    13.11.2019, 11:45 Son mesaja git
  8. Question Yardımcı Olur Musunuz

    Konu Bilgileri: Tuba. , 26.09.2019 14:25
    olur, yardımcı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 684
    26.09.2019, 14:25 Son mesaja git
  9. Turşu (yardım)

    Konu Bilgileri: sellinizmir , 30.03.2008 13:46
    (yardım), dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, turşu, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3,408
    11.09.2019, 19:39 Son mesaja git
  10. Mesleki Yardımlaşma ve Tartışma

    Konu Bilgileri: simyac1978 , 11.09.2019 13:52
    gä±da mã¼h., okul taåÿä±ma yemekleri, okul yemekhaneleri, yemek fabrikalarä±
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 575
    11.09.2019, 13:52 Son mesaja git
  11. Geleneksel lokum üretimiii

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 05.09.2019 04:47
    geleneksel türk tatlıları, geleneksel üretim, lokum, lokum üretimi, lokumda görülen sorunlar
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 621
    05.09.2019, 04:47 Son mesaja git
  12. irmik spesifikayon yardım...acil

    Konu Bilgileri: bseyda , 01.08.2019 13:12
    irmik, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,011
    01.08.2019, 13:12 Son mesaja git
  13. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28.09.2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2,723
    29.07.2019, 18:20 Son mesaja git
  14. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29.04.2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,530
    06.07.2019, 06:08 Son mesaja git
  15. hindi jambon haccp

    Konu Bilgileri: mumu , 03.05.2019 05:00
    hindi, jambon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,137
    03.05.2019, 05:00 Son mesaja git
  16. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03.06.2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,708
    21.03.2019, 16:20 Son mesaja git
  17. Tütsülenmiş et hakkında

    Konu Bilgileri: engineer95 , 15.03.2019 17:30
    hakkında, tütsülenmiş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 933
    15.03.2019, 17:30 Son mesaja git
  18. Roll Gofret Üretimi

    Konu Bilgileri: oslo , 15.03.2019 13:01
    gofret, roll
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 814
    15.03.2019, 13:01 Son mesaja git
  19. müsli bar üretimi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 08.02.2019 12:40
    bar, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,282
    08.02.2019, 12:40 Son mesaja git
  20. Question Kedi - Köpek Maması Yapımı Hakkında

    Konu Bilgileri: herseymantik , 08.02.2019 12:33
    kedi, köpek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 755
    08.02.2019, 12:33 Son mesaja git
  21. Question Gıda Paketlemesi Üzerine Soru

    Konu Bilgileri: canerborluk , 01.02.2019 10:48
    gıda, üzerine
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,076
    05.02.2019, 10:38 Son mesaja git
  22. simitte kül problemi - ACİL YARDIM LÜTFEN

    Konu Bilgileri: ustunci , 28.01.2019 14:11
    kül, simitte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 762
    28.01.2019, 14:11 Son mesaja git
  23. sirkede yüzeyin beyazlaması sebepleri nedir

    Konu Bilgileri: neslicinar92 , 25.01.2019 11:08
    nedir, sirkede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 846
    25.01.2019, 11:08 Son mesaja git
  24. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09.11.2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 6,019
    16.01.2019, 11:51 Son mesaja git
    • Yorum: 18
    • Görüntüleme: 4,755
    09.01.2019, 09:55 Son mesaja git
  25. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08.12.2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,082
    08.12.2018, 22:52 Son mesaja git
  26. Organik Çay Üretimi Projesi

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08.12.2018 22:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 857
    08.12.2018, 22:49 Son mesaja git
  27. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16.11.2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,135
    16.11.2018, 10:45 Son mesaja git
  28. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09.10.2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 8,773
    16.11.2018, 10:43 Son mesaja git
  29. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31.10.2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,273
    31.10.2018, 13:02 Son mesaja git
  30. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18.10.2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,348
    28.10.2018, 19:59 Son mesaja git
  31. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12.08.2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,442
    12.08.2018, 19:17 Son mesaja git
  32. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07.05.2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,867
    13.06.2018, 12:24 Son mesaja git
  33. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06.06.2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,159
    06.06.2018, 08:55 Son mesaja git
  34. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29.05.2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,205
    29.05.2018, 15:42 Son mesaja git
  35. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25.04.2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,196
    25.04.2018, 17:11 Son mesaja git
  36. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19.06.2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 4,532
    18.04.2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,261
    15.04.2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,553
    23.02.2018, 13:50 Son mesaja git
  37. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07.05.2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 17,152
    16.02.2018, 12:45 Son mesaja git
  38. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15.02.2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,398
    15.02.2018, 03:33 Son mesaja git
  39. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11.02.2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,186
    11.02.2018, 04:23 Son mesaja git
  40. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17.01.2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,503
    07.02.2018, 10:33 Son mesaja git
  41. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08.01.2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,188
    08.01.2018, 21:28 Son mesaja git
  42. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06.01.2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,263
    06.01.2018, 17:04 Son mesaja git
  43. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20.11.2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,921
    01.01.2018, 05:15 Son mesaja git
  44. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31.10.2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,453
    28.12.2017, 09:10 Son mesaja git
  45. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19.12.2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,616
    19.12.2017, 19:24 Son mesaja git
  46. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19.09.2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,717
    19.09.2017, 21:10 Son mesaja git
  47. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03.07.2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,764
    18.09.2017, 16:26 Son mesaja git
  48. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11.08.2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2,371
    18.09.2017, 10:05 Son mesaja git
  49. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11.09.2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,375
    14.09.2017, 11:40 Son mesaja git
  50. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08.09.2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,230
    08.09.2017, 15:19 Son mesaja git
  51. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23.06.2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,459
    24.06.2017, 15:20 Son mesaja git
  52. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17.05.2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,590
    17.05.2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,572
    05.05.2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,682
    18.04.2017, 16:06 Son mesaja git
  53. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15.04.2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,496
    18.04.2017, 15:08 Son mesaja git
  54. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13.04.2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,333
    13.04.2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,267
    03.04.2017, 10:56 Son mesaja git
  55. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28.03.2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,400
    28.03.2017, 14:12 Son mesaja git
  56. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16.03.2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,417
    16.03.2017, 18:41 Son mesaja git
  57. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01.03.2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,483
    01.03.2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,849
    25.12.2016, 16:46 Son mesaja git
  58. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26.11.2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,240
    21.12.2016, 00:08 Son mesaja git
  59. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12.12.2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,653
    12.12.2016, 10:13 Son mesaja git
  60. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01.12.2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,509
    01.12.2016, 12:13 Son mesaja git
  61. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19.11.2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,353
    19.11.2016, 17:09 Son mesaja git
  62. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10.11.2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,539
    10.11.2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,678
    31.10.2016, 20:40 Son mesaja git
  63. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24.10.2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,661
    24.10.2016, 23:19 Son mesaja git
  64. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17.10.2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,571
    18.10.2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 9,747
    11.10.2016, 15:28 Son mesaja git
  65. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 23.03.2007 23:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 6,841
    11.10.2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,851
    04.09.2016, 10:54 Son mesaja git
  66. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02.08.2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,541
    03.08.2016, 14:37 Son mesaja git
  67. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30.11.2015 15:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,776
    02.08.2016, 13:51 Son mesaja git
  68. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14.07.2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,723
    01.08.2016, 17:15 Son mesaja git
  69. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12.10.2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 10,630
    10.07.2016, 23:10 Son mesaja git
  70. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13.05.2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1,656
    22.06.2016, 11:20 Son mesaja git
  71. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25.05.2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,003
    17.06.2016, 09:37 Son mesaja git
  72. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08.06.2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,719
    16.06.2016, 15:19 Son mesaja git
  73. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18.11.2015 13:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 3,378
    26.05.2016, 15:20 Son mesaja git
  74. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26.04.2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,857
    24.05.2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3,748
    24.05.2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2,245
    18.05.2016, 14:34 Son mesaja git
  75. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23.04.2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,773
    23.04.2016, 12:35 Son mesaja git
  76. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21.04.2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,503
    21.04.2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,569
    13.04.2016, 15:04 Son mesaja git
  77. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18.09.2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3,095
    13.04.2016, 15:02 Son mesaja git
  78. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22.12.2007 20:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 4,184
    13.04.2016, 14:25 Son mesaja git
  79. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11.02.2011 14:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2,873
    05.04.2016, 12:49 Son mesaja git
  80. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05.04.2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,531
    05.04.2016, 07:26 Son mesaja git
  81. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30.03.2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,516
    30.03.2016, 20:23 Son mesaja git
  82. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13.03.2016 12:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,578
    13.03.2016, 12:20 Son mesaja git
  83. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29.12.2011 11:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2,830
    25.02.2016, 22:52 Son mesaja git
  84. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12.02.2016 10:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,289
    15.02.2016, 15:59 Son mesaja git
  85. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24.12.2015 11:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,563
    18.01.2016, 16:09 Son mesaja git
  86. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21.02.2011 09:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 14,341
    18.01.2016, 10:47 Son mesaja git
  87. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02.11.2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1,741
    12.01.2016, 17:35 Son mesaja git
  88. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31.12.2015 16:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,697
    07.01.2016, 09:40 Son mesaja git
  89. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04.01.2016 16:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,842
    05.01.2016, 12:34 Son mesaja git
  90. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28.12.2015 09:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 2,461
    03.01.2016, 19:15 Son mesaja git
  91. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29.12.2015 19:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,796
    30.12.2015, 10:38 Son mesaja git
  92. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19.12.2015 10:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 9,356
    29.12.2015, 07:42 Son mesaja git
  93. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25.12.2015 20:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,837
    25.12.2015, 20:27 Son mesaja git
  94. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24.12.2015 22:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,625
    24.12.2015, 22:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,793
    15.12.2015, 17:18 Son mesaja git
  95. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01.12.2015 13:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,960
    07.12.2015, 07:30 Son mesaja git
  96. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14.11.2015 13:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,597
    14.11.2015, 13:15 Son mesaja git
  97. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05.11.2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,788
    07.11.2015, 10:16 Son mesaja git
  98. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27.10.2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,893
    28.10.2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,829
    28.10.2015, 12:57 Son mesaja git
  99. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23.06.2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2,823
    23.10.2015, 21:34 Son mesaja git
  100. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21.10.2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,757
    21.10.2015, 07:40 Son mesaja git
  101. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05.10.2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 4,732
    06.10.2015, 13:33 Son mesaja git
  102. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01.10.2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,656
    01.10.2015, 17:42 Son mesaja git
  103. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29.09.2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,089
    29.09.2015, 22:03 Son mesaja git
  104. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04.09.2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,585
    19.09.2015, 22:04 Son mesaja git
  105. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06.08.2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,088
    20.08.2015, 16:21 Son mesaja git
  106. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10.08.2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,233
    10.08.2015, 22:22 Son mesaja git
  107. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04.08.2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,957
    05.08.2015, 14:28 Son mesaja git
  108. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05.08.2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,139
    05.08.2015, 08:16 Son mesaja git
  109. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08.07.2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,069
    03.08.2015, 01:14 Son mesaja git
  110. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31.07.2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,049
    01.08.2015, 07:32 Son mesaja git
  111. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31.07.2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,632
    31.07.2015, 16:41 Son mesaja git
  112. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29.07.2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,589
    30.07.2015, 14:14 Son mesaja git
  113. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07.07.2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,694
    07.07.2015, 20:05 Son mesaja git
  114. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29.06.2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,962
    06.07.2015, 13:38 Son mesaja git
  115. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24.06.2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,901
    24.06.2015, 10:22 Son mesaja git
  116. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22.04.2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,206
    17.06.2015, 11:33 Son mesaja git
  117. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11.12.2007 07:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 5,803
    15.06.2015, 10:39 Son mesaja git
  118. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03.06.2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,828
    09.06.2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,822
    06.06.2015, 12:06 Son mesaja git
  119. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13.04.2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,093
    06.06.2015, 12:01 Son mesaja git
  120. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02.06.2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,761
    03.06.2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1,716
    03.06.2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,772
    28.05.2015, 12:24 Son mesaja git
  121. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27.05.2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,583
    28.05.2015, 10:13 Son mesaja git
  122. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21.05.2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2,391
    21.05.2015, 13:24 Son mesaja git
  123. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21.05.2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,590
    21.05.2015, 07:23 Son mesaja git
  124. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16.05.2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,560
    17.05.2015, 20:33 Son mesaja git
  125. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30.04.2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,067
    01.05.2015, 10:46 Son mesaja git
  126. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01.04.2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,897
    26.04.2015, 15:03 Son mesaja git
  127. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21.04.2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,777
    24.04.2015, 09:01 Son mesaja git
  128. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16.04.2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,598
    22.04.2015, 06:25 Son mesaja git
  129. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17.04.2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,653
    17.04.2015, 19:39 Son mesaja git
  130. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16.04.2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,673
    16.04.2015, 11:39 Son mesaja git
  131. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27.07.2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,247
    15.04.2015, 14:33 Son mesaja git
  132. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11.11.2014 07:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,307
    13.04.2015, 09:00 Son mesaja git
  133. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09.04.2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,733
    10.04.2015, 21:33 Son mesaja git
  134. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28.03.2015 16:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,943
    30.03.2015, 08:07 Son mesaja git
  135. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29.03.2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,882
    29.03.2015, 21:02 Son mesaja git
  136. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29.03.2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,731
    29.03.2015, 10:42 Son mesaja git
  137. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28.03.2015 11:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,784
    28.03.2015, 11:59 Son mesaja git
  138. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04.03.2015 19:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,729
    05.03.2015, 10:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,095
    04.03.2015, 18:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,554
    04.03.2015, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,882
    20.02.2015, 14:26 Son mesaja git
  139. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07.02.2015 11:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,939
    07.02.2015, 11:35 Son mesaja git
  140. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03.02.2015 20:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,161
    03.02.2015, 20:13 Son mesaja git
  141. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19.01.2015 09:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,656
    19.01.2015, 10:26 Son mesaja git
  142. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12.04.2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 10,039
    13.01.2015, 10:41 Son mesaja git
  143. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27.12.2014 14:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,938
    27.12.2014, 14:13 Son mesaja git
  144. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04.12.2014 10:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,698
    05.12.2014, 07:22 Son mesaja git
  145. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20.11.2014 18:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2,158
    27.11.2014, 18:39 Son mesaja git
  146. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20.11.2014 10:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,941
    20.11.2014, 15:56 Son mesaja git
  147. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18.11.2014 14:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,604
    18.11.2014, 14:19 Son mesaja git
  148. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02.10.2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,940
    02.10.2014, 14:25 Son mesaja git
  149. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27.09.2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2,085
    28.09.2014, 07:24 Son mesaja git
  150. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04.09.2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,349
    17.09.2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,907
    16.09.2014, 16:03 Son mesaja git
  151. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14.07.2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 4,019
    30.08.2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,049
    19.08.2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,464
    12.08.2014, 16:09 Son mesaja git
  152. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12.08.2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,111
    12.08.2014, 07:57 Son mesaja git
  153. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08.08.2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,545
    08.08.2014, 08:06 Son mesaja git
  154. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02.04.2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,389
    06.08.2014, 10:12 Son mesaja git
  155. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13.07.2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,669
    13.07.2014, 18:34 Son mesaja git
  156. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07.07.2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,638
    07.07.2014, 01:11 Son mesaja git
  157. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17.06.2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,666
    19.06.2014, 10:59 Son mesaja git
  158. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07.11.2007 11:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 48,639
    12.06.2014, 18:29 Son mesaja git
  159. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09.06.2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,196
    09.06.2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,212
    08.05.2014, 09:20 Son mesaja git
  160. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26.04.2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1,845
    28.04.2014, 09:08 Son mesaja git
  161. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13.04.2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,937
    13.04.2014, 13:12 Son mesaja git
  162. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18.06.2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 11,234
    24.03.2014, 12:59 Son mesaja git
  163. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24.03.2014 11:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,732
    24.03.2014, 11:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,237
    23.03.2014, 13:43 Son mesaja git
  164. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11.04.2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 5,157
    18.03.2014, 12:39 Son mesaja git
  165. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11.03.2009 16:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 5,689
    23.01.2014, 21:41 Son mesaja git
  166. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11.02.2011 07:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2,720
    14.01.2014, 09:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,714
    30.12.2013, 14:30 Son mesaja git
  167. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24.12.2013 13:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,787
    26.12.2013, 22:04 Son mesaja git
  168. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24.12.2013 17:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,984
    24.12.2013, 17:15 Son mesaja git
  169. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21.12.2013 00:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,956
    21.12.2013, 00:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,749
    10.12.2013, 18:38 Son mesaja git
  170. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09.12.2013 10:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,017
    09.12.2013, 10:42 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed