Sayfa 1/4 123 ... SonSon
763 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Ürün ve Üretim Konusunda Destek

Üretimde veya ürününüzde yaşadığınız sıkıntıları bu başlıkta paylaşarak destek talep ediniz.

  1. Dondurulmuş balıkta tehlike analizi

    Konu Bilgileri: haticetuncer , 10-07-2007 20:54
    analizi, balıkta, dergisi, dondurulmuş, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tehlike, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.882
    24-04-2020, 16:47 Son mesaja git
  2. Exclamation Etil alkol ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

    Konu Bilgileri: simdiyadasla , 23-02-2020 17:20
    ambalaj, etil alkol, fizibilite roporu, saflık derecesi, tarımsal etil alkol
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 684
    23-02-2020, 17:20 Son mesaja git
  3. Question Eritme peynirinde pütürlenme

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 17-12-2019 21:53
    eritme peyniri, pütürlenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 854
    17-12-2019, 21:53 Son mesaja git
  4. Lor peynirinin sararmasi

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 17-12-2019 21:50
    lor, peynirinin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 258
    17-12-2019, 21:50 Son mesaja git
  5. donuk simit börek teknolojisi

    Konu Bilgileri: esra.8040 , 12-12-2019 09:17
    donuk, simit
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 394
    12-12-2019, 09:17 Son mesaja git
  6. domates haccp planı

    Konu Bilgileri: NİLAY61 , 13-11-2019 11:45
    domates, haccp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 742
    13-11-2019, 11:45 Son mesaja git
  7. Question Yardımcı Olur Musunuz

    Konu Bilgileri: Tuba. , 26-09-2019 14:25
    olur, yardımcı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 569
    26-09-2019, 14:25 Son mesaja git
  8. Turşu (yardım)

    Konu Bilgileri: sellinizmir , 30-03-2008 13:46
    (yardım), dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, turşu, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3.247
    11-09-2019, 19:39 Son mesaja git
  9. Mesleki Yardımlaşma ve Tartışma

    Konu Bilgileri: simyac1978 , 11-09-2019 13:52
    gä±da mã¼h., okul taåÿä±ma yemekleri, okul yemekhaneleri, yemek fabrikalarä±
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 428
    11-09-2019, 13:52 Son mesaja git
  10. Geleneksel lokum üretimiii

    Konu Bilgileri: yalcinhil , 05-09-2019 04:47
    geleneksel türk tatlıları, geleneksel üretim, lokum, lokum üretimi, lokumda görülen sorunlar
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 464
    05-09-2019, 04:47 Son mesaja git
  11. irmik spesifikayon yardım...acil

    Konu Bilgileri: bseyda , 01-08-2019 13:12
    irmik, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 846
    01-08-2019, 13:12 Son mesaja git
  12. Zeytinyağı Analizleri (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: gulsah86 , 28-09-2007 10:31
    analiz???, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yağ
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.594
    29-07-2019, 18:20 Son mesaja git
  13. Çifte Kavrulmuş Lokum

    Konu Bilgileri: bloodykisses , 29-04-2013 13:30
    Çifte, kavrulmuş
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.401
    06-07-2019, 06:08 Son mesaja git
  14. hindi jambon haccp

    Konu Bilgileri: mumu , 03-05-2019 05:00
    hindi, jambon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 982
    03-05-2019, 05:00 Son mesaja git
  15. Reçetelendirme

    Konu Bilgileri: zulal akk , 03-06-2015 07:40
    catering, reçetelendirme, yardım
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.558
    21-03-2019, 16:20 Son mesaja git
  16. Tütsülenmiş et hakkında

    Konu Bilgileri: engineer95 , 15-03-2019 17:30
    hakkında, tütsülenmiş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 823
    15-03-2019, 17:30 Son mesaja git
  17. Roll Gofret Üretimi

    Konu Bilgileri: oslo , 15-03-2019 13:01
    gofret, roll
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 699
    15-03-2019, 13:01 Son mesaja git
  18. müsli bar üretimi

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 08-02-2019 12:40
    bar, üretimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.121
    08-02-2019, 12:40 Son mesaja git
  19. Question Kedi - Köpek Maması Yapımı Hakkında

    Konu Bilgileri: herseymantik , 08-02-2019 12:33
    kedi, köpek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 633
    08-02-2019, 12:33 Son mesaja git
  20. Question Gıda Paketlemesi Üzerine Soru

    Konu Bilgileri: canerborluk , 01-02-2019 10:48
    gıda, üzerine
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 942
    05-02-2019, 10:38 Son mesaja git
  21. simitte kül problemi - ACİL YARDIM LÜTFEN

    Konu Bilgileri: ustunci , 28-01-2019 14:11
    kül, simitte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 648
    28-01-2019, 14:11 Son mesaja git
  22. sirkede yüzeyin beyazlaması sebepleri nedir

    Konu Bilgileri: neslicinar92 , 25-01-2019 11:08
    nedir, sirkede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 727
    25-01-2019, 11:08 Son mesaja git
  23. Patlayan Şeker (Popping Candy) Üretimi Hk.

    Konu Bilgileri: okhan , 09-11-2017 10:37
    candy, patlayan şeker, popping candy, şekerleme
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 5.718
    16-01-2019, 11:51 Son mesaja git
    • Yorum: 18
    • Görüntüleme: 4.512
    09-01-2019, 09:55 Son mesaja git
  24. ceviz proje

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:52
    ceviz proje
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 966
    08-12-2018, 22:52 Son mesaja git
  25. Organik Çay Üretimi Projesi

    Konu Bilgileri: Dilek Konya , 08-12-2018 22:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 746
    08-12-2018, 22:49 Son mesaja git
  26. Tezgahalti bulaşik makinesi tavsiye

    Konu Bilgileri: sevenhill , 16-11-2018 10:45
    makinesi, tavsiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.015
    16-11-2018, 10:45 Son mesaja git
  27. Question Cateringte Kullanılan Hızlı Bulaşık Makinesi

    Konu Bilgileri: gülce , 09-10-2009 15:01
    bulaşık, bulaşık makinası, catering iso 22000
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 8.478
    16-11-2018, 10:43 Son mesaja git
  28. Kahvaltılık Gevrek Kütle Denkliği

    Konu Bilgileri: Dilaykngc , 31-10-2018 13:02
    gevrek, kahvaltılık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.148
    31-10-2018, 13:02 Son mesaja git
  29. Acil yardim

    Konu Bilgileri: aşcihan , 18-10-2018 11:42
    acil, yardim
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.230
    28-10-2018, 19:59 Son mesaja git
  30. Seker hamuru

    Konu Bilgileri: hilmimurati , 12-08-2018 19:17
    seker hamuru pasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.325
    12-08-2018, 19:17 Son mesaja git
  31. Arkadaşlar yardım?

    Konu Bilgileri: alpin , 07-05-2018 15:17
    arkadaşlar, yardım?
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.753
    13-06-2018, 12:24 Son mesaja git
  32. Question Balık Yemi Yardım

    Konu Bilgileri: Dadafu , 06-06-2018 08:55
    balık, yemi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.055
    06-06-2018, 08:55 Son mesaja git
  33. Unhappy Şekerde çözelti rengi yardım

    Konu Bilgileri: Damla Gamze 1 , 29-05-2018 15:42
    çözelti, şekerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.075
    29-05-2018, 15:42 Son mesaja git
  34. Waffle sosu

    Konu Bilgileri: chocolate18 , 25-04-2018 17:11
    gida, sosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.103
    25-04-2018, 17:11 Son mesaja git
  35. Çiğköfteyi bozulmalara karşı korumak (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: frukojan , 19-06-2014 14:35
    2 Sayfa
    1 2
    çiğköfte, gıda koruma, gıda tarih uzatma
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 4.330
    18-04-2018, 10:55 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.133
    15-04-2018, 21:27 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.439
    23-02-2018, 13:50 Son mesaja git
  36. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)

    Konu Bilgileri: nurayc76 , 07-05-2007 07:32
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, ezmesi(Şokella), fındık, gida, haberleri, ilanlari, kakaolu, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 20
    • Görüntüleme: 16.444
    16-02-2018, 12:45 Son mesaja git
  37. Enkapsülasyon Hakkında Bilgi Sahibleri

    Konu Bilgileri: noxarom , 15-02-2018 03:33
    enkapsülasyon, hakkında
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.288
    15-02-2018, 03:33 Son mesaja git
  38. Ödüllü Soru - Toz form & Sıvı Form aroma

    Konu Bilgileri: noxarom , 11-02-2018 04:23
    soru, Ödüllü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.075
    11-02-2018, 04:23 Son mesaja git
  39. zeytin üretiminde parti numarası

    Konu Bilgileri: gidapeace , 17-01-2018 01:50
    Üretiminde, zeytin
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.373
    07-02-2018, 10:33 Son mesaja git
  40. tuz üretimi

    Konu Bilgileri: sevil öncü , 08-01-2018 21:28
    kostik, tuz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.080
    08-01-2018, 21:28 Son mesaja git
  41. Kayıt ve Onay işlemleri Başvuru Formları

    Konu Bilgileri: Vethek52 , 06-01-2018 17:04
    kayıt, onay
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.132
    06-01-2018, 17:04 Son mesaja git
  42. Sucukta küf

    Konu Bilgileri: Gul Efe , 20-11-2017 18:08
    küf, sucukta
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.768
    01-01-2018, 05:15 Son mesaja git
  43. Peynir salamurasında oluşan kusur

    Konu Bilgileri: nuraybursalı , 31-10-2017 14:08
    peynir, salamurasında
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.344
    28-12-2017, 09:10 Son mesaja git
  44. Exclamation Kakaolu Toz Puding Üretimi

    Konu Bilgileri: tugcestz , 19-12-2017 19:24
    akış şeması, kakaolu, kontrol, proses akış şemaları, proses kontrol, puding, toz, toz puding, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.482
    19-12-2017, 19:24 Son mesaja git
  45. Meyveler - Sebzeler Nerede Nasıl Saklanmalı

    Konu Bilgileri: leone1907 , 19-09-2017 21:10
    bozulmalar, derece, dondurucu, küf, saklamalıyız?, soğutucu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.613
    19-09-2017, 21:10 Son mesaja git
  46. Post Salamura Hesapları

    Konu Bilgileri: kalliope , 03-07-2017 21:13
    bileşen, bünye, hesaplama, salamura, yÜzde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.647
    18-09-2017, 16:26 Son mesaja git
  47. HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Konu Bilgileri: canercananli0 , 11-08-2017 13:50
    haccp, konusunda
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.216
    18-09-2017, 10:05 Son mesaja git
  48. Lütfen yardım

    Konu Bilgileri: htkubra , 11-09-2017 09:25
    lütfen, yardım
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.252
    14-09-2017, 11:40 Son mesaja git
  49. Pastanede üretilen kurabiyelerin marketlere satışı

    Konu Bilgileri: htkubra , 08-09-2017 15:19
    satışı, Üretilen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.116
    08-09-2017, 15:19 Son mesaja git
  50. Exclamation Değerli arkadaşlar acil yardım talep ediyorum...

    Konu Bilgileri: NATO27 , 23-06-2017 01:07
    arkadaşlar, değerli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.332
    24-06-2017, 15:20 Son mesaja git
  51. Modifiye Atmosferde Yaprak Sarma Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 17-05-2017 16:37
    atmosferde, modifiye
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.485
    17-05-2017, 16:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.464
    05-05-2017, 08:45 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.525
    18-04-2017, 16:06 Son mesaja git
  52. Exclamation fındık kreması

    Konu Bilgileri: delal.21 , 15-04-2017 13:37
    fındık, kreması
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.375
    18-04-2017, 15:08 Son mesaja git
  53. Question Benzoyl Peroxide ve Potasyum Bromate

    Konu Bilgileri: ugurkartal , 13-04-2017 20:16
    gida, potasyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.234
    13-04-2017, 20:16 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.996
    03-04-2017, 10:56 Son mesaja git
  54. pastanede çalışanlarrrrrr

    Konu Bilgileri: trkntkn , 28-03-2017 14:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.301
    28-03-2017, 14:12 Son mesaja git
  55. Unhappy çok aciil cevaap

    Konu Bilgileri: brkhlm0108 , 16-03-2017 18:41
    aciil, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.303
    16-03-2017, 18:41 Son mesaja git
  56. Arkadaşlar lütfen yardimmmmm

    Konu Bilgileri: trkntkn , 01-03-2017 10:02
    arkadaşlar, lütfen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.354
    01-03-2017, 10:02 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.741
    25-12-2016, 16:46 Son mesaja git
  57. yumuşak şeker üretimi

    Konu Bilgileri: faho , 26-11-2016 10:09
    yumuşak, şeker
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.123
    21-12-2016, 00:08 Son mesaja git
  58. vidas cihazı

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 10:11
    cihazı, vidas
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.551
    12-12-2016, 10:13 Son mesaja git
  59. Salamura Yaprak Üretimi

    Konu Bilgileri: vardante , 01-12-2016 12:13
    salamura, yaprak
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.402
    01-12-2016, 12:13 Son mesaja git
  60. Lightbulb Spirulina maxima

    Konu Bilgileri: Müh. Hanım , 19-11-2016 17:09
    gida, spirulina
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.260
    19-11-2016, 17:09 Son mesaja git
  61. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:01
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.424
    10-11-2016, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.559
    31-10-2016, 20:40 Son mesaja git
  62. Süt Hakkında Araştırmalar

    Konu Bilgileri: IamGT , 24-10-2016 23:19
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.568
    24-10-2016, 23:19 Son mesaja git
  63. Misir yaği üretim tesisi

    Konu Bilgileri: fairth , 17-10-2016 10:39
    mısır yağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.470
    18-10-2016, 12:10 Son mesaja git
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 9.435
    11-10-2016, 15:28 Son mesaja git
  64. Sorumlu yönetici

    Konu Bilgileri: as0101 , 24-03-2007 00:53
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sorumlu, videolari, yönetici
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 6.579
    11-10-2016, 08:41 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.743
    04-09-2016, 10:54 Son mesaja git
  65. Toz şeker bulaniklik oluşturabilir mi?

    Konu Bilgileri: serengül , 02-08-2016 08:08
    toz, şeker
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.443
    03-08-2016, 14:37 Son mesaja git
  66. Sucuk

    Konu Bilgileri: trkntkn , 30-11-2015 16:02
    gida, sucuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.670
    02-08-2016, 13:51 Son mesaja git
  67. Taze tropikal meyvelerin dilimlenmesi ve depolanmasi

    Konu Bilgileri: craliy , 14-07-2016 10:54
    meyvelerin, taze
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.601
    01-08-2016, 17:15 Son mesaja git
  68. Ortam petrisi ve swap analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 12-10-2012 10:14
    analizi, gida, limitler, ortam, ortam petrisi, petrisi, swap
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 10.337
    10-07-2016, 23:10 Son mesaja git
  69. Otel mutfaklari

    Konu Bilgileri: NRDGZL , 13-05-2016 14:56
    gida, otel
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.541
    22-06-2016, 11:20 Son mesaja git
  70. Lokum üretiminde reçete hazırlama

    Konu Bilgileri: serengül , 25-05-2016 08:34
    lokum, Üretiminde
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.883
    17-06-2016, 09:37 Son mesaja git
  71. Termobakslar

    Konu Bilgileri: kimyagerim.com , 08-06-2016 12:45
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.621
    16-06-2016, 15:19 Son mesaja git
  72. Vakumlu paketin patlamasi (acil yardim)

    Konu Bilgileri: alican52 , 18-11-2015 14:48
    2 Sayfa
    1 2
    (acil, vakumlu
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 3.199
    26-05-2016, 15:20 Son mesaja git
  73. Petek bal tedariği ile ilgili acil yardim!

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 26-04-2016 07:25
    bal, ile
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.761
    24-05-2016, 16:36 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.454
    24-05-2016, 16:29 Son mesaja git
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.095
    18-05-2016, 14:34 Son mesaja git
  74. peynir helvası üretim

    Konu Bilgileri: cevriye , 23-04-2016 12:35
    helvası, peynir
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.673
    23-04-2016, 12:35 Son mesaja git
  75. benzalkanyum klorur

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 21-04-2016 19:07
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.412
    21-04-2016, 19:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.474
    13-04-2016, 15:04 Son mesaja git
  76. Balık İşleme Tesisinde HACCP

    Konu Bilgileri: rennin , 18-09-2012 13:39
    balık, dergisi, gida, haberleri, haccp, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tesisinde, videolari, İşleme
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.961
    13-04-2016, 15:02 Son mesaja git
  77. COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR!!!!!!!!

    Konu Bilgileri: safir , 22-12-2007 21:50
    2 Sayfa
    1 2
    acil, cok, dergisi, gida, haberleri, ihtiyacim, ilanlari, mühendisligi, sektörü, var!!!!!!!!, videolari, yardima
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.999
    13-04-2016, 14:25 Son mesaja git
  78. İade yoğurtlar(yardım talebi)

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 15:29
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, talebi), videolari, İade, yoğurtlar(yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.772
    05-04-2016, 12:49 Son mesaja git
  79. Seker fabrikasi

    Konu Bilgileri: sinya , 05-04-2016 07:26
    fabrikasi, seker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.448
    05-04-2016, 07:26 Son mesaja git
  80. Içecek konusunda ufak bir yardim

    Konu Bilgileri: foreveryoung35 , 30-03-2016 20:23
    içecek, konusunda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.427
    30-03-2016, 20:23 Son mesaja git
  81. Dondurulmuş patates kütle enerji denklikleri

    Konu Bilgileri: mervecelik70 , 13-03-2016 13:20
    dondurulmuş, patates
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.414
    13-03-2016, 13:20 Son mesaja git
  82. Question Hazır Besiyeri

    Konu Bilgileri: bilana , 29-12-2011 12:00
    besiyeri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.728
    25-02-2016, 23:52 Son mesaja git
  83. Question YARDIM : Petek bal şekerlenir mi?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 12-02-2016 11:16
    bal, yardim
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.116
    15-02-2016, 16:59 Son mesaja git
  84. Exclamation Pestil-- yapi bozukluğu (çatlama)

    Konu Bilgileri: alican52 , 24-12-2015 12:42
    pestil, trabzon hurması, yapı ve tekstür
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.243
    18-01-2016, 17:09 Son mesaja git
  85. süt ürünlerinde yapılması zorunlu analizler?

    Konu Bilgileri: oscar , 21-02-2011 10:47
    analizler?, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, süt, videolari, yapılması, Ürünlerinde, zorunlu
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 14.062
    18-01-2016, 11:47 Son mesaja git
  86. Kurutulmuş trabzon hurmasi

    Konu Bilgileri: alican52 , 02-11-2015 08:33
    hurma, kurutma işlemi, kurutulmuş meyve, trabzon hurması, yapışma
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.644
    12-01-2016, 18:35 Son mesaja git
  87. Mikrofiltrasyon

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 31-12-2015 17:12
    gida, haberleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.609
    07-01-2016, 10:40 Son mesaja git
  88. TSE den lahmacun standartı sorular ?

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 04-01-2016 17:24
    den, tse
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.725
    05-01-2016, 13:34 Son mesaja git
  89. Kek Kırıntılarının Değerlendirilmesi

    Konu Bilgileri: ozandroid , 28-12-2015 10:51
    değerlendirilmesi, kek
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 2.338
    03-01-2016, 20:15 Son mesaja git
  90. meyve suyunun dağıtımı

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 29-12-2015 20:25
    meyve, suyunun
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.691
    30-12-2015, 11:38 Son mesaja git
  91. pişmiş patateste kararma

    Konu Bilgileri: phryne , 19-12-2015 11:49
    patateste, pişmiş
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 8.456
    29-12-2015, 08:42 Son mesaja git
  92. meyve suyu üretimi acil :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 25-12-2015 21:27
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.705
    25-12-2015, 21:27 Son mesaja git
  93. kayısı suyu üretimi yardım :(

    Konu Bilgileri: Aysun62 , 24-12-2015 23:43
    kayısı, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.521
    24-12-2015, 23:43 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.696
    15-12-2015, 18:18 Son mesaja git
  94. şahit numune almak gerekli mi?

    Konu Bilgileri: phryne , 01-12-2015 14:38
    numune, şahit
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.844
    07-12-2015, 08:30 Son mesaja git
  95. Question Türkiyede keten tohumu ve yağinin önemi

    Konu Bilgileri: hüseyinözçiftci , 14-11-2015 14:15
    keten, türkiyede
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.497
    14-11-2015, 14:15 Son mesaja git
  96. Soslu doner

    Konu Bilgileri: trkntkn , 05-11-2015 17:42
    doner, soslu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.692
    07-11-2015, 10:16 Son mesaja git
  97. Kakaolu findik krema

    Konu Bilgileri: unalmintes , 27-10-2015 21:31
    kakaolu, krema
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.773
    28-10-2015, 15:54 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.734
    28-10-2015, 12:57 Son mesaja git
  98. donuk ürün sıcaklıkları

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 23-06-2015 08:01
    catering, donuk, sıcaklık, Ürün
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2.676
    23-10-2015, 21:34 Son mesaja git
  99. Baklavada Mısır Şurubu

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 21-10-2015 07:40
    baklava, mısır şurubu, standart
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.668
    21-10-2015, 07:40 Son mesaja git
  100. dondurulmuş baklava yardım!!!

    Konu Bilgileri: elifyilmaz , 05-10-2015 13:21
    baklava, dondurulmuş
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 4.278
    06-10-2015, 13:33 Son mesaja git
  101. Çuval veya 10 Kg üzeri Ambalajlamada Net Ağırlık

    Konu Bilgileri: brucella , 01-10-2015 17:42
    veya, Üzeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.558
    01-10-2015, 17:42 Son mesaja git
  102. unlu mamuller enerji denkliği??

    Konu Bilgileri: ece111 , 29-09-2015 22:03
    mamuller, unlu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.963
    29-09-2015, 22:03 Son mesaja git
  103. Füme üretimi ile ilgi bilgisi olan var ?

    Konu Bilgileri: nado_naz , 04-09-2015 09:48
    füme, üretimi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.500
    19-09-2015, 22:04 Son mesaja git
  104. Sütün Rengi

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 06-08-2015 18:47
    süt, yeşil
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.989
    20-08-2015, 16:21 Son mesaja git
  105. Gofret Yaprağı Nem Oranı

    Konu Bilgileri: nida.aksoy , 10-08-2015 22:22
    gofret, yaprağı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.109
    10-08-2015, 22:22 Son mesaja git
  106. mantarın yıkanması

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 04-08-2015 14:53
    catering, mantar, yıkama
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.854
    05-08-2015, 14:28 Son mesaja git
  107. Acil Limon Tuzu Analizi

    Konu Bilgileri: aliozagan , 05-08-2015 08:16
    acil, limon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.044
    05-08-2015, 08:16 Son mesaja git
  108. Süzme yoğurtlarda deniz yosunu Carregeenan Tesbiti

    Konu Bilgileri: alierdem , 08-07-2015 08:41
    süzme, yoğurtlarda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.977
    03-08-2015, 01:14 Son mesaja git
  109. et suyu tozu muhafaza

    Konu Bilgileri: zulal akk , 31-07-2015 17:41
    et suyu tozu, muhafaza, suyu, tozu
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.931
    01-08-2015, 07:32 Son mesaja git
  110. sunum dönüşü yemekler

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 31-07-2015 07:17
    dönüşü, sunum, yemek
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.540
    31-07-2015, 16:41 Son mesaja git
  111. Kuruyemiş sektörel deneyim yardımı

    Konu Bilgileri: neyzen , 29-07-2015 12:55
    kuruyemiş, sektörel
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.485
    30-07-2015, 14:14 Son mesaja git
  112. Çiğ Süt Hakkında Çalışma Yapan Arkadaşlar

    Konu Bilgileri: bdeveci , 07-07-2015 20:05
    hakkında, süt
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.599
    07-07-2015, 20:05 Son mesaja git
  113. Yumurta ve kontaminasyon riski

    Konu Bilgileri: ldpud03 , 29-06-2015 10:20
    kontaminasyon, yumurta
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.845
    06-07-2015, 13:38 Son mesaja git
  114. Krema

    Konu Bilgileri: syma25 , 24-06-2015 10:22
    gida, krema
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.773
    24-06-2015, 10:22 Son mesaja git
  115. Kostik ve asitin değeri ne olmalı?

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 22-04-2015 08:44
    asitin, kostik
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.090
    17-06-2015, 11:33 Son mesaja git
  116. toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Konu Bilgileri: betulllll , 11-12-2007 08:41
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, müşteri, sektörü, toplu, videolari, yemek, şikayeti
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 5.605
    15-06-2015, 10:39 Son mesaja git
  117. Kritik Limit Doğrulama (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: bseyda , 03-06-2015 17:48
    doğrulama, kritik
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.744
    09-06-2015, 13:43 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.679
    06-06-2015, 12:06 Son mesaja git
  118. Kızartılmış Pastırma Raf Ömrü

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 13-04-2015 16:11
    pastırma, raf
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.000
    06-06-2015, 12:01 Son mesaja git
  119. Tereyağında yanma sorunu!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 02-06-2015 16:06
    tereyağında, yanma
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.686
    03-06-2015, 22:12 Son mesaja git
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.621
    03-06-2015, 14:52 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.657
    28-05-2015, 12:24 Son mesaja git
  120. Su da fason Üretİm yapilabİlİnİyor mu

    Konu Bilgileri: nado_naz , 27-05-2015 09:44
    fason, Üretİm
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.407
    28-05-2015, 10:13 Son mesaja git
  121. Question Yumurta sevkiyat sıcaklığı

    Konu Bilgileri: BLACKEAGLE-BJK , 21-05-2015 10:08
    sevkiyat, yumurta
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.249
    21-05-2015, 13:24 Son mesaja git
  122. Question aspartam ve şekerin birlikte kullanımı acill!

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 21-05-2015 07:23
    aspartam, birlikte
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.502
    21-05-2015, 07:23 Son mesaja git
  123. Sahra Mutfağı Belge

    Konu Bilgileri: pallidus , 16-05-2015 11:22
    belge, mutfağı
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.482
    17-05-2015, 20:33 Son mesaja git
  124. sütte antibiyotik

    Konu Bilgileri: syma25 , 30-04-2015 12:49
    antibiyotik, sütte
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.938
    01-05-2015, 10:46 Son mesaja git
  125. kaşar peynir

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 01-04-2015 18:42
    kaşar, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.799
    26-04-2015, 15:03 Son mesaja git
  126. Ayrana klor ilavesi

    Konu Bilgileri: ugurkayaardi , 21-04-2015 09:55
    gida, klor
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.682
    24-04-2015, 09:01 Son mesaja git
  127. sütün Sıcaklığı

    Konu Bilgileri: syma25 , 16-04-2015 11:41
    sıcaklığı, sütün
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.503
    22-04-2015, 06:25 Son mesaja git
  128. bal

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 17-04-2015 19:39
    bal, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.544
    17-04-2015, 19:39 Son mesaja git
  129. Sucukta pH Düşmesi

    Konu Bilgileri: gmuh , 16-04-2015 11:39
    düşmesi, sucukta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.555
    16-04-2015, 11:39 Son mesaja git
  130. Yumurta tozu

    Konu Bilgileri: cihat , 27-07-2010 11:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, tozu, videolari, yumurta
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.149
    15-04-2015, 14:33 Son mesaja git
  131. acil yardımmmm servis sıcaklığı

    Konu Bilgileri: gıdacı34 , 11-11-2014 08:34
    baklava, makarna, servis, sıcaklığı
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.184
    13-04-2015, 09:00 Son mesaja git
  132. tereyağında Acılaşma

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 09-04-2015 20:48
    gida, tereyağında
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3.519
    10-04-2015, 21:33 Son mesaja git
  133. Süt Fabrikası Analizleri

    Konu Bilgileri: gidaci25 , 28-03-2015 17:02
    fabrikası, süt
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.842
    30-03-2015, 08:07 Son mesaja git
  134. Question C Vitamini Tayini Yardıımmm

    Konu Bilgileri: evrimdonmez , 29-03-2015 21:02
    tayini, vitamini
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.771
    29-03-2015, 21:02 Son mesaja git
  135. Yaş Aralığına Göre Menü Oluşturma

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 29-03-2015 10:42
    göre, yaş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.643
    29-03-2015, 10:42 Son mesaja git
  136. Anket Anket: unlu mamuller

    Konu Bilgileri: saadet50 , 28-03-2015 12:59
    birim, börek, gıda güvenliği, imalathane kurulumu, maliyet
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.673
    28-03-2015, 12:59 Son mesaja git
  137. Hamur Uzmanları Burada mı?

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 04-03-2015 20:03
    hamur, uzmanları
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.630
    05-03-2015, 11:13 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.979
    04-03-2015, 19:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.457
    04-03-2015, 11:37 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.773
    20-02-2015, 15:26 Son mesaja git
  138. Dondurulmuş Balık ve Konserve Balık Ürünleri

    Konu Bilgileri: delare09 , 07-02-2015 12:35
    analizler, balık, dondurulmuş ürün, ekipmanlar, enerji ve kütlle hesabı, fabrika, karides, konserve, ton balığı, uskumru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.824
    07-02-2015, 12:35 Son mesaja git
  139. Post unda zedelenmiş nişasta tayini

    Konu Bilgileri: renas , 03-02-2015 21:13
    unda zedelenme
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.990
    03-02-2015, 21:13 Son mesaja git
  140. Unhappy dökme plak yöntemi

    Konu Bilgileri: eliifff , 19-01-2015 10:26
    ekim yöntemleri, mikrobiyoloji
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.489
    19-01-2015, 11:26 Son mesaja git
  141. Swap Testi (Yardım Talebi)

    Konu Bilgileri: fatmarslan , 12-04-2013 11:33
    2 Sayfa
    1 2
    swap, testi
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 9.560
    13-01-2015, 11:41 Son mesaja git
  142. ksantan sakızı

    Konu Bilgileri: feyz , 27-12-2014 15:13
    ksantan, sakızı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.848
    27-12-2014, 15:13 Son mesaja git
  143. Siyah Çay Hk

    Konu Bilgileri: silencer , 04-12-2014 11:20
    analiz, benzoat, benzoik asit, çay, e210, e211, e212, katkı maddesi, koruyucu madde, siyah çay
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.600
    05-12-2014, 08:22 Son mesaja git
  144. Taze meyve suyundaki problem

    Konu Bilgileri: angie , 20-11-2014 19:57
    meyve, taze
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.050
    27-11-2014, 19:39 Son mesaja git
  145. işletme onay belgesi hk.

    Konu Bilgileri: hedjaz , 20-11-2014 11:24
    işletme, onay
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.838
    20-11-2014, 16:56 Son mesaja git
  146. yılbaşı kokteyl menü hk.

    Konu Bilgileri: Şükriye Sakar , 18-11-2014 15:19
    kokteyl, yılbaşı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.503
    18-11-2014, 15:19 Son mesaja git
  147. Soyulmuş Şak Fıstık hk.

    Konu Bilgileri: josephingul , 02-10-2014 14:25
    fıstık, soyulmuş
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.801
    02-10-2014, 14:25 Son mesaja git
  148. restoran mutfağı yardım

    Konu Bilgileri: phryne , 27-09-2014 08:54
    mutfağı, restoran
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 1.991
    28-09-2014, 07:24 Son mesaja git
  149. Kuruyemişlerde peroksit analizi hakk.

    Konu Bilgileri: zek_oz , 04-09-2014 10:16
    analizi, peroksit
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.221
    17-09-2014, 10:32 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.809
    16-09-2014, 16:03 Son mesaja git
  150. Exclamation Peynir altı suyunda ve lorda pembemsi renk

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 14-07-2014 16:03
    lor peyniri, pembe renk, peynir altı suyu, süt, süt ve ürünleri
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3.578
    30-08-2014, 20:34 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.945
    19-08-2014, 09:04 Son mesaja git
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.348
    12-08-2014, 16:09 Son mesaja git
  151. Exclamation Ayran Üretimi ACİL

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 12-08-2014 07:57
    ayran üretim, süt işleme tesisi, yardım...acil
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.006
    12-08-2014, 07:57 Son mesaja git
  152. Question granül yapıda toz içecek üretimi hakkında yardım

    Konu Bilgileri: ftm_gm , 08-08-2014 08:06
    granül, toz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.425
    08-08-2014, 08:06 Son mesaja git
  153. Koliform analizi

    Konu Bilgileri: tunnish , 02-04-2014 16:40
    agar, besi yeri hazırlama, koliform, mikrobioloji, vrb
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.267
    06-08-2014, 10:12 Son mesaja git
  154. un (yardım)

    Konu Bilgileri: meltem0 , 13-07-2014 18:34
    tanımı, unlarının
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.582
    13-07-2014, 18:34 Son mesaja git
  155. Exclamation perkande yerlerinde hazır kıyma yasağı hk

    Konu Bilgileri: ottoman1453 , 07-07-2014 01:11
    hazır, yerlerinde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.553
    07-07-2014, 01:11 Son mesaja git
  156. Kebap balik ve et

    Konu Bilgileri: sechill , 17-06-2014 18:15
    balik, kebap
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.567
    19-06-2014, 10:59 Son mesaja git
  157. yemek şirketinde numune alma işlemi nasıl yapılıyor bi bilginiz war mı

    Konu Bilgileri: jolly_26 , 07-11-2007 12:53
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alma, bilginiz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, işlemi, mühendisligi, nasıl, numune, sektörü, videolari, war, yapılıyor, yemek, şirketinde
    • Yorum: 38
    • Görüntüleme: 47.446
    12-06-2014, 18:29 Son mesaja git
  158. Zeytinyağ Fabrikası

    Konu Bilgileri: blackmagic3388 , 09-06-2014 13:33
    analiz, iş görüşmesi, tecrübe, zeytinyağı sektörü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.069
    09-06-2014, 13:33 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.063
    08-05-2014, 09:20 Son mesaja git
  159. süt ille ilgili

    Konu Bilgileri: tstk , 26-04-2014 11:56
    ilgili, süt
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.743
    28-04-2014, 09:08 Son mesaja git
  160. mısır cipsi üretimi

    Konu Bilgileri: a.mutalipkurt , 13-04-2014 13:12
    cipsi, mısır
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.844
    13-04-2014, 13:12 Son mesaja git
  161. Question Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu Bilgileri: ugur guney , 18-06-2011 13:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanımı, kuru, mühendisligi, potasyum, sektörü, sorbat, videolari, İncirde
    • Yorum: 22
    • Görüntüleme: 10.829
    24-03-2014, 13:59 Son mesaja git
  162. ürün spekti

    Konu Bilgileri: bseyda , 24-03-2014 12:46
    spekti, Ürün
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.409
    24-03-2014, 12:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.103
    23-03-2014, 14:43 Son mesaja git
  163. swap konusunda yardım

    Konu Bilgileri: esrasukrueker , 11-04-2011 07:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, konusunda, mühendisligi, sektörü, swap, videolari, yardım
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 5.038
    18-03-2014, 13:39 Son mesaja git
  164. salça üretimi!!

    Konu Bilgileri: werst , 11-03-2009 17:17
    2 Sayfa
    1 2
    salça, üretim
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 5.471
    23-01-2014, 22:41 Son mesaja git
  165. antibiyotikli sütler

    Konu Bilgileri: oscar , 11-02-2011 08:59
    antibiyotikli, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sütler, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.618
    14-01-2014, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.616
    30-12-2013, 15:30 Son mesaja git
  166. Beyaz Peynir imalatında sorun!!!

    Konu Bilgileri: AlgaReN , 24-12-2013 14:58
    beyaz, peynir
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.697
    26-12-2013, 23:04 Son mesaja git
  167. gıda teknikeri odası hakkında yardım

    Konu Bilgileri: virtual , 24-12-2013 18:15
    gıda, teknikeri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.892
    24-12-2013, 18:15 Son mesaja git
  168. Meyve suyu haccp uygulaması acil yardım gerekiyor

    Konu Bilgileri: emre1907 , 21-12-2013 01:00
    meyve, suyu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.843
    21-12-2013, 01:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.643
    10-12-2013, 19:38 Son mesaja git
  169. Etsiz Çiğ Köfte

    Konu Bilgileri: alperen ekinci , 09-12-2013 11:42
    çiğ, etsiz
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.916
    09-12-2013, 11:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.973
    09-12-2013, 11:32 Son mesaja git
  170. soya proteini üretimi

    Konu Bilgileri: ayşegülboylu , 08-12-2013 21:31
    proteini, soya
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.666
    08-12-2013, 21:31 Son mesaja git
  171. Thumbs up süt toplama erkezi

    Konu Bilgileri: biyojenamin , 29-01-2013 23:08
    erkezi, gida, haccp, sut, süt toplama merkezi, toplama
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.697
    16-11-2013, 00:12 Son mesaja git

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed