1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    emrahkassap çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.10.2008 Son online zamanı: 18.12.2008

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    0
    Kalan
    205

    Standart Van’da Faaliyet Gösteren Süt İşletmelerinin Mevcut Durumları, Sorunları ve

    Özet:
    Van’da faaliyet gösteren süt işletmelerinin mevcut durumu, problemleri ve çözüm önerilerini ortaya koymak amacıyla;
    Temmuz 2002 döneminde i
    şletmeler tek tek ziyaret edilmiş ve işletmelerle ilgili bazı bilgiler derlenmiştir. Buna göre Van’da faaliyet
    gösteren süt i
    şletmeleri mevcut kapasitelerinin çok altında çalışmaktadır. İşletmelerde genelde peynir, tereyağı ve yoğurt gibi ürünler
    üretilmektedir. Modern alet ve ekipman yönünden revizyona ihtiyaç duyulan i
    şletmelerde, kalifiye eleman sıkıntısı da çekilmektedir.

    Bunun yan
    ında işletmecilerin pek çok sorundan yakındıkları saptanmıştır.
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 224.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 20 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.01.2018, 11:28
  2. Türkiye’de Beslenme Durumu Ve Kötü Beslenmeye Bağlı Sağlık Sorunları
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan mieido
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.09.2011, 19:29
  3. Çanakkale Bağcılığının Mevcut Durumu, Sorunları, Çözüm Önerileri
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan veshtitza
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.03.2010, 17:36
  4. AB Uyum Sürecinde Türkiye’nin Gıda Güvenliğindeki Sorunları
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan t_dikmen
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08.09.2007, 15:46
  5. Yorum: 4
    Son Mesaj: 02.07.2007, 22:57

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed