1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    gsaygi çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.06.2009 Son online zamanı: 25.08.2014

    Mesajları
    16
    Konuları
    13
    Eklentileri
    12
    Kredisi
    605
    Harcanan
    0
    Kalan
    605

    Standart Van otlu peyniri

    Van Otlu Peynir

    Yapılışı:
    Bir kazan dolusu süt hazırlanır, ateşin üstüne bırakılır, ılık durumuna gelince indirilir.

    Sonra mayası atılır ve 30 dakika beklemeye bırakılır 30 dakikadan sonra katılaşan süt kırdırılır.

    Daha sonra 10 dakika bırakılır (kırdırılmanın sebebi katılaşan sütün oluşturduğu suyun üste çıkmasıdır.)

    Daha sonra su dökülür, kalan kısım daha tam katılaşmamıştır.

    Peynirin içine isteğe göre siyabo, mend, so, sirk vb.. yenilebilen tadı çok güzel olan otlar katılır (hepsi bir arada konulmaz)


    Devamı...


    Dosya Türü: ppt
    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 155.6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 44 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Otlu Peynirler
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan BZKRTBRN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.09.2016, 16:26
  2. otlu peynir
    Ortaya Karışık (tek dökümanlar) forum içinde, yazan dijwar
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.06.2014, 12:24
  3. Van otlu peyniri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan OKN34
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.04.2010, 22:16
  4. Van Otlu Peyniri (Sunum)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ByFurki
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.11.2009, 00:25
  5. otlu peynir inceleme
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan akdeniz007
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.09.2008, 12:16

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed