1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    02 Jul 14
    Yaş
    35

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Yaprak Buğulaması

    Enteresan bir tarif =)
    Yaprak Buğulaması - 2257
    Mutfak: Türk
    Süre: 20-40dk
    MALZEMELER
    1 bardak bulgur,
    300 gr. taze asma yaprağı,
    1 bardak su,
    5 diş sarımsak,
    3 ortaboy soğan,
    Tuz, karabiber,
    Kırmızıbiber,
    1 yemek kaşığı biber salçası,
    1/2 bardak zeytinyağı,
    YAPILIŞ TARİFİ
    Soyulmuş sarımsaklar, soğanlar ve taze asma yaprakları mümkün
    olduğunca ince kıyılır ve bulgurla karıştırılır. Biber salçası, tuz, karabiber,
    kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir. Bu karışım tencereye konur 1 bardak
    da su eklenir, hafif ateşte bulgur suyunu tamamen çekinceye kadar
    pişirilir. (Bulgurun cinsine göre pişme süresi farklıdır). Yemek servise
    hazırdır

    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (03-07-2014 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yaprak Sarma Konservesi Hakkında Bilgisi Olan
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan vardante
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 17-09-2009, 16:09
  2. Asma Yaprak Salamurası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan hurtlord
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-04-2009, 19:49
  3. Reşat Nuri Güntekin-Yaprak Dökümü
    Kitap ve Dergi forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 10-11-2007, 12:59
  4. TURSU VE YAPRAK SALAMURA YAPIMI
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 02-10-2007, 13:39

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed