İpek Yolu boyunca ilerleyen tatların buluşma noktası Go Meso, salata menüsüyle lezzet kaşiflerine farklı bir deneyim sunuyor.

Bonfile, tavuk ve somonlu salataların yanı sıra, vejetaryen ve vegan misafirleri için de birbirinden özel tatlar hazırlayan Go Meso ile bu yaz çok hafif geçecek.

Geleneksel sofralarımızda ana yemeğin yanında tercih ettiğimiz salatalar, yazın gelmesiyle birlikte masalarda tek başına yerini aldı. İstinye Park içerisinde bulunan Go Meso?nun birbirinden özel soslarla tatlandırılmış salataları sağlıklı ve hafif bir öğün geçirmek isteyenler için ideal. Go Meso?nun, Japonya'nın Yakitori ızgarasından, Hindistan'ın Tandoori fırınına uzanan lezzet yelpazesi, günlük ve taze sebzelerle bir araya geliyor ve ortaya leziz ve sağlıklı salatalar çıkıyor.*

Misafirlerini lezzetli deneyimler yaşamaya davet eden Go Meso, salata tercih edenleri de birbirinden özel tarifli et ve deniz ürünleriyle buluşturuyor. Izgara bonfile dilimleri, salatalık, roka, kırmızı soğan, maydanoz ve nane nan jim sos ile tatlandırılan Thai Bonfile Salatası, kırmızı et severlerin gözdesi. Tandoori fırında pişirilmiş tavuk dilimleri, Çin marulu, havuç, közlenmiş biber ve bebek turpun, körili süzme yoğurt sos eşliğinde servis edildiği Tandoori Tavuk Salatası, Hindistan?ın lezzetlerini tabağınıza getiriyor. Deniz ürünleri seven misafirler ise, Yakitori ızgarada pişirilmiş somon şişler, bebek ıspanak, roka, közlenmiş biber, soya filizi ve çeri domatesin, teriyaki vinaigrette ile sunulduğu Teriyaki Somon Salata ile hafif bir öğünün tadını çıkarıyor.*

Günlük taze sebzelerin, misafirlerin gözü önünde servise hazırlandığı Go Meso, salata menüsünde vejetaryen ve vegan beslenenler için de alternatifler sunuyor. Roka, salatalık, brokoli, domates, kırmızı soğan, kalamata zeytin ve yağsız beyaz peynir ile hazırlanan Akdeniz Salatası, bir yaz klasiği olarak menüde yerini alıyor. Fıstık ve fındık ile panelenmiş keçi peyniri, roka, çeri domates harmanı, kavrulmuş çam fıstıkları ve özel göçebe sos ile servis edilen Göçebe Salatası, Go Meso?nun taze ve otantik kombinasyonlarına lezzetli bir örnek. Beyaz balzamik vinaigrette sos, roka, avokado, kırmızı soğan, üzüm, rende kaşar ve ceviz, Roka ve Avokado Salatası içinde eşsiz bir uyum yakalıyor. Semizotu, domates, turp ve taze mango dilimleri ile harmanlanmış salsa, nar ekşisi vinaigrette sos ile sunulan Mango Domates Salsa ise, veganlar için lezzetli bir alternatif.


[ucluhaber]