1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    alpgun çevrimdışı Üyelik tarihi: 02.03.2012 Son online zamanı: 26.03.2012

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Yem Sektörü İçin HACCP Kılavuzu (ing)

    : HACCP Manual Animal Feed Sector
    : Pdf
    : .......

    1. Introduction 4
    2. Definitions and terminology 6
    3. Animal feed legislation and GMP+ certification scheme animal feed sector 8
    4. HACCP system requirements 9
    4.1 Management responsibilities 9
    4.1.1 Defining quality policy 9
    4.1.2 Defining the scope of the HACCP system 9
    4.1.3 Tasks, responsibilities and authorisation (TRA) 9
    4.1.4 Making resources available 10
    4.1.5 Management assessment of the HACCP system 10
    5. HACCP phased plan 11
    Phase 1 Forming multi-disciplinary HACCP and validation teams 12
    Phase 2 Description of animal feedstuffs 14
    Phase 2.1 Description of the finished product in finished
    product specifications 14
    Phase 2.2 Description of the ingredients and auxiliary substances 15
    Phase 3 Determining the intended use of animal feed 16
    Phase 4 Determine process information 17
    Phase 4.1 Preparing process diagrams 17
    Phase 4.2 Preparing a floor plan 19
    Phase 5 Testing process information 20
    Phase 6 Define prerequisite programme 21
    Phase 7 Hazard analysis 22
    Phase 7.1 Hazard identification 22
    Phase 7.2 Risk assessment 24
    Phase 8 Determining critical control points (CCP’s) 26
    Phase 8.1 Determining control measure 26
    Phase 8.2 Determining critical control points (CCP’s) 27
    Phase 9 Determining standards for CCP’s (Action and Rejection limits) 30
    Phase 10 Monitoring CCP’s 31
    Phase 11 Determining/ recording corrective measures relating to CCP 32
    Phase 12 Validation and verification of the HACCP system 33
    Phase 12.1 Validation of the HACCP system 33
    Phase 12.2 Verification of the HACCP system 34
    Phase 13 Documentation and registrations 36
    Appendix 1 Completing the hazard analysis table 40
    Appendix 2 Summary overview of CCP’s and general control measures 40

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.42 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 13 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (23.03.2012 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan seyfselvi
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 04.02.2020, 10:31
  2. Yem Sektörü İçin İyi Üretim Uygulamaları ve Yem Hijyeni Kılavuzu
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan saadet_che
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 29.12.2017, 16:32
  3. Tedarikçi ve Harici Üretici HACCP Kılavuzu
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan vrkvrk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.12.2016, 11:55
  4. Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan vrkvrk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.12.2016, 16:30
  5. Yağ sektörü için haccp rehberi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan Enes
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.05.2012, 14:46

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed