3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen saadet_che
  • 1 gönderen

Konu: Yem Sektörü İçin İyi Üretim Uygulamaları ve Yem Hijyeni Kılavuzu

  1. #1
    saadet_che çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.02.2010 Son online zamanı: 05.02.2020

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    20
    Kalan
    85

    Standart Yem Sektörü İçin İyi Üretim Uygulamaları ve Yem Hijyeni Kılavuzu

    : Yem Sektörü İçin İyi Üretim Uygulamaları ve Yem Hijyeni Kılavuzu
    : Pdf
    : .......

    YEM SEKTÖRÜ İÇİN İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI VE YEM HİJYENİ KILAVUZU

    İÇİNDEKİLER


    1. GİRİŞ
    2. AMAÇ VE KAPSAM
    3. TANIMLAR
    4. YEM GÜVENİLİRLİĞİ YÖNETİ M SİSTEMİ
    4.1 Genel Hükümler
    4.2 Yem Güvenilirliği Gereklilikleri
    4.3 Kontrol Laboratuvarı
    5. YEMLERE İLİŞKİN SAĞLIK TEHLİKELERİ
    5.1 Yemlerden Kaynaklanan Tehlikeler
    5.2 Kimyasal Maddeler
    5.3 Mikotoksinler
    5.4 Ağır Metaller
    5.5 Veteriner İlaçları
    5.6 Pestisitler
    5.7 Mikrobiyel Tehlikeler
    5.8 Brucella
    5.9 Salmonella
    5.10 Endoparazitler
    5.11 Toksik bitkiler
    6. İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI VE YEM HİJYENİ
    6.1 Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Sistemi
    6.2 Bulaşanların Kontrolü
    6.3 Yem Katkıları ve Premiksler
    6.4 Fabrika Dizaynı, Bakım, Personel Hijyeni
    6.5 Satın Alma, Teslimat
    6.6 Karma Yemin ve Premikslerin Üretimi
    6.7 Yemin Ambalajlanması
    6.8 Yemlerin Etiketlenmesi
    6.9 Yemlerin Depolanması
    6.10 Müşteri Tesislerinde Depolama
    6.11 Nakliye
    6.12 İadelerin Yönetimi
    6.13 İzlenebilirlik Kayıtlarında Olması Gereken Bilgiler
    7. İLAÇLI YEMLER İÇİN ÖZEL GEREKLİLİKLER
    7.1 Genel Hükümler
    7.2 Diğer Hususlar
    7.3 İlaçlı Yem Üretimi

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 391.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 22 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (24.12.2015 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.
    muratsen65 ve AHMET ÖZGÜLE bunu beğendiler.

  2. #2
    AHMET ÖZGÜLE çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.12.2017 Son online zamanı: 20.11.2021

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    Platin Üye
    Kalan
    Platin Üye
    Dosya açilmiyor parola soruyor


  3. #3
    Sorumlu Yönetici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sorumlu Yönetici çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.02.2007 Son online zamanı: 01.06.2021

    Mesajları
    167
    Konuları
    17
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    106
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı AHMET ÖZGÜLE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dosya açilmiyor parola soruyor
    Dosya Şifresi : www.forumfood.net

    Çiğdem Coşkun bunu beğendi.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan seyfselvi
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 04.02.2020, 10:31
  2. Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan vrkvrk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.12.2016, 16:30
  3. Yem Sektörü İçin HACCP Kılavuzu (ing)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan alpgun
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.03.2012, 11:30
  4. Yorum: 2
    Son Mesaj: 04.10.2011, 13:18
  5. İlköğretim Çocukları İçin Gıda Hijyeni El Kitabı
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan turkoloji
    Yorum: 25
    Son Mesaj: 24.06.2007, 08:33

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed