9 sonuçtan 1 ile 9 arası
  1. #1
    bilana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilana çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.10.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    233
    Konuları
    84
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    311
    Harcanan
    0
    Kalan
    311

    Standart yemek analizleri

    Özellikle yemek sektöründe çalışan arkadaşlara sormak istediğim bir konu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Çıkan yemekleri ne sıklıkta analiz ettiriyorsunuz ve hangi yemekte hangi analiz yapılır bir bilgi verirmisiniz.Mevzuatta bulamadım açıkçası nerden öğrenebilirim.Hatta varsa yıllık analiz planı örneği yollarmısınız bana..
    Hatta bu sektörde deneyimli arkadaşlar varsa iletişim içinde olmak isterim çünkü tıkandığım noktalar çok oluyor.






  2. #2
    BÖGÜRTLEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BÖGÜRTLEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.11.2007 Son online zamanı: 18.05.2011

    Mesajları
    195
    Konuları
    71
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    ben ayda bir kez yaptırıyorum suyu tabbıkı


  3. #3
    bilana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilana çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.10.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    233
    Konuları
    84
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    311
    Harcanan
    0
    Kalan
    311
    sağol böğürlen ama yemekleri merak ediyorum ve hangi analizler yaptırılıyor.yeri gelmişken sorayım madem suda analiz ayda 1 çok fazla değilmi


  4. #4
    tuceee çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.09.2008 Son online zamanı: 11.03.2016

    Mesajları
    119
    Konuları
    38
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    714
    Harcanan
    0
    Kalan
    714
    yemek çeşidine göre hangi analizin yapılacağı değişir. Standart olarak gıdada mikrobiyolojik analizde özellikle Salmonella- E.Coli- S.aureus a bakıyorlar pastane ürünlerinde ek olarak maya küf e de bakarlar.laboratuarın akreditasyonu önemli eğer akredite bir lab ise ztn tebliğ yönetmelik takip ediyorlar. Buna göre yapılması gereken zorunlu analizler hakkında bilgilendiriyorlar. Dezenfeksiyonda klor ile dezenfeksiyonu kullanıyorsan gıdalarda kimyasal analiz klora baktırabilirsin kalıntı olup olmadığına dair . ben 15günde 1 numune aldırıyorum ama ayda 1 de yeterli.


  5. #5
    BÖGÜRTLEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BÖGÜRTLEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.11.2007 Son online zamanı: 18.05.2011

    Mesajları
    195
    Konuları
    71
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    tuceeeye katılıyorum bu 3ne baktırmak yeterlı oluyor suda hem mıkrobıyolojı hemde kımyasal baktırmak gerekli başka bır sorun olursa yardımcı olmaya çalısırım


  6. #6
    bilana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilana çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.10.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    233
    Konuları
    84
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    311
    Harcanan
    0
    Kalan
    311
    teşekkür ederim arkadaşlar.Ben ayda 1 sefer 1 ürün yaptırmak koşuluyla işe başladım planımıda one göre yapıcam.malum para vermek zor oluyor yönetimce.sanırım ayda tek ürüne baktırmak sakıncalı olmaz


  7. #7
    BÖGÜRTLEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BÖGÜRTLEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.11.2007 Son online zamanı: 18.05.2011

    Mesajları
    195
    Konuları
    71
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    hayır olmaz ama suyu mutlaka yaptırmalısın bu konuda haklısın ayrıca


  8. #8
    vital çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.08.2012 Son online zamanı: 20.01.2016

    Mesajları
    9
    Konuları
    4
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105
    Merhabalar,

    Catering de su da yaptırılması gereken kimyasal analizleri nelerdir? Acil yardım edebilirmsiniz?

    Çok teşekkürler.


  9. #9
    memetcicek çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.10.2012 Son online zamanı: 29.01.2020

    Mesajları
    8
    Konuları
    5
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    takıldıgın nokta neresidir? iletişim bilgisi paylaşılması yasaktır

    Konu Didem SALİCİK tarafından (28.04.2013 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Geç saatte yemek yemek kilo aldırmıyor!
    Beslenme forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.05.2016, 10:26
  2. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan aysun_82
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 19.11.2013, 18:19
  3. yemek sektörü analizleri
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan mervetolunay
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 29.08.2013, 09:28
  4. Akşam yemek yemek neden kilo aldırır?
    SAĞLIK forum içinde, yazan ewin3
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.10.2010, 12:28
  5. yemek analizleri
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan aspergillus
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 12.06.2008, 09:20

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed