6 sonuçtan 1 ile 6 arası
  1. #1
    mentol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mentol çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.10.2007 Son online zamanı: 20.09.2012

    Mesajları
    167
    Konuları
    122
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    0
    Kalan
    355

    Standart yemek fabrikasında bulunması gereken bölümler

    YEMEK FABRİKALARINDA BULUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER
    TS 8985 ve TS 6914'e göre yemek fabrikalarında bulunması gereken bölümler şunlardır;
    1)idare odası
    2)yakıt deposu
    3)servis bölümü
    4)soğuk hava depoları
    5)kuru erzak depoları
    6)yemek hazırlama bölümü
    7)pişirme bölümü






  2. #2
    punch çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.12.2007 Son online zamanı: 28.04.2008

    Mesajları
    27
    Konuları
    12
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    peki piştikten sonra yemeklerin souması için bi yer olması gerekmiyomu?


  3. #3
    organic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    organic çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.09.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    63
    Konuları
    10
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    330
    Harcanan
    0
    Kalan
    330
    Soğuk yemeklerin soğutulması için mi? onlar zaten soğuk hazırlama bölümünde biraz bekletilip soğutucu depolarına gönderilir. Ama sıcak yemeklerin 65 derece altına düşmeden servis edilmek üzere bain-maire lere yerleştirilir. Dediğin gibi soğuk hazırlama bölümü yemek hazırlama bölümü içinde olmalı. soslar ve salatalar için.


  4. #4
    synchronic çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.12.2007 Son online zamanı: 11.04.2008

    Mesajları
    39
    Konuları
    9
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    0
    Kalan
    205
    bide ufak çaplı bi labarotuvar olsa tam süper oljakk


  5. #5
    ihsancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ihsancan çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.01.2008 Son online zamanı: 08.06.2021

    Mesajları
    24
    Konuları
    8
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    2
    Kalan
    253
    Amet abeyy.. naber yaa. labratuvarda istiyosun, sana labratuvarın içinde birde habib yollayalım


  6. #6
    ayhanb53 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.03.2008 Son online zamanı: 23.03.2008

    Mesajları
    13
    Konuları
    8
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    0
    Kalan
    355
    valla ben yemek sektorunde hic labaratuvari olan bi isletme gormedm .


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda ambalajında bulunması gereken bılgıler.
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan emotion_83
    Yorum: 19
    Son Mesaj: 20.11.2021, 10:30
  2. Gıda Maddelerinin Dış kolilerinde Bulunması Gereken Bilgiler Nelerdir.
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan yilmazziya
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 10.05.2019, 09:49
  3. İşletmelerde Bulunması Gereken Özellkiler
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan tuceee
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2009, 22:15
  4. Hastanelere hazır yemek hizmetinde dikkate alınması gereken hususlar
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan bxurczn
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 21.05.2009, 13:19
  5. Herkesin Bilmesi Gereken Yemek Tarifi
    Slaytlar forum içinde, yazan eng_1982
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 24.08.2007, 16:17

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed