1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    egeli çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.03.2012 Son online zamanı: 15.03.2018

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Yemeklik Yağların Analizleri 2

    : Yemeklik Yağların Analizleri 2
    : Pdf
    : MEGEP

    GİRİŞ .................................................. .................................................. ..................................1
    ÖĞRENME FAALİYETİ–1 .................................................. .................................................. 3
    1. YEMEKLİK YAĞLARDA PEROKSİT SAYISI TAYİNİ .................................................3
    1.1. Genel Bilgi .................................................. .................................................. ................3
    1.2. Peroksit Sayısı Tayini .................................................. .................................................4
    1.2.1. İlkesi .................................................. .................................................. ..................4
    1.2.2. Kullanılan Araç ve Gereçler .................................................. ................................4
    1.2.3. Kullanılan Kimyasallar....................................... .................................................. .4
    1.2.4. İşlem Basamakları .................................................. ...............................................4
    1.2.5. Sonucun Hesaplanması...................................... .................................................. ..6
    1.2.6. Sonucun Değerlendirilmesi .................................................. .................................6
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ..............................................7
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................10
    ÖĞRENME FAALİYETİ–2 .................................................. ................................................11
    2. YEMEKLİK YAĞLARDA İYOT SAYISI TAYİNİ............................................ .............11
    2.1. Genel Bilgi .................................................. .................................................. ..............11
    2.2. İyot Sayısı Tayini............................................ .................................................. ..........12
    2.2.1. İlkesi .................................................. .................................................. ................12
    2.2.2. Kullanılan Araç ve Gereçler .................................................. ..............................12
    2.2.3. Kullanılan Kimyasallar....................................... .................................................1 2
    2.2.4. İşlem Basamakları .................................................. .............................................13
    2.2.5. Sonucun Hesaplanması...................................... .................................................. 14
    2.2.6. Sonucun Değerlendirilmesi .................................................. ...............................14
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................15
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................20
    ÖĞRENME FAALİYETİ–3 .................................................. ................................................21
    3. YEMEKLİK YAĞLARDA SABUNLAŞMA SAYISI VE SABUN TAYİNLERİ ..........21
    3.1. Genel Bilgi .................................................. .................................................. ..............21
    3.2. Sabunlaşma Sayısı Tayini .................................................. .........................................22
    3.2.1. İlkesi .................................................. .................................................. ................22
    3.2.2. Kullanılan Araç Gereçler.......................................... ...........................................22
    3.2.3. Kullanılan Kimyasallar....................................... .................................................2 2
    3.2.4. İşlem Basamakları .................................................. .............................................23
    3.2.5. Sonucun Hesaplanması...................................... .................................................. 23
    3.2.6. Sonucun Değerlendirilmesi .................................................. ...............................24
    3.3. Sabunlaşmayan Madde Tayini .................................................. ..................................24
    3.3.1. İlkesi .................................................. .................................................. ................24
    3.3.2. Kullanılan Araç ve Gereçler .................................................. ..............................24
    3.3.3. Kullanılan Kimyasallar....................................... .................................................2 5
    3.3.4. İşlem Basamakları .................................................. .............................................25
    3.3.5. Sonucun Hesaplanması...................................... .................................................. 26
    3.3.6. Sonucun Değerlendirilmesi .................................................. ...............................26
    3.4. Sabun Miktarı........................................... .................................................. .................27
    3.4.1. İlkesi .................................................. .................................................. ................27
    3.4.2. Kullanılan Araç ve Gereçler .................................................. ..............................27
    3.4.3. Kullanılan Kimyasallar....................................... .................................................2 7
    3.4.4. İşlem Basamakları .................................................. .............................................27
    3.4.5. Sonucun Hesaplanması...................................... .................................................. 28
    3.4.6. Sonucun Değerlendirilmesi .................................................. ...............................28
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................29
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................35
    MODÜL DEĞERLENDİRME .................................................. ............................................36
    CEVAP ANAHTARLARI .................................................. .................................................. .39
    KAYNAKÇA.......................................... .................................................. ............................40

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 476.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 33 Kez





    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (02.08.2012 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yemeklik Yağların Temel Kimyasal Bileşimi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan pinarham
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.03.2017, 15:43
  2. Yemeklik Yağların Beslenmedeki Rolü
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 17
    Son Mesaj: 20.01.2012, 08:09
  3. yemeklik yağların stabilizasyonu ve antioksidanlar
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan chemistsalih
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.09.2010, 08:50
  4. yemeklik bitkisel yağların analizleri
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan niyazi1902
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 26.10.2008, 17:11
  5. Yemeklik Yağların Sfı Analizi
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan Muhendis38
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.09.2008, 21:39

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed