1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    veysel sefa çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2014 Son online zamanı: 16.08.2019

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    7
    Kalan
    198

    Standart Zeytinyağı Üretim Teknolojisi

    : Zeytinyağı Üretim Teknolojisi
    : Ppt
    : .......

    ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ


    Zeytin meyvesi %1-2 meyve kabuğu (epikarp),%63-86 meyve eti (mesokarp),%10-30 meyve çekirdeği (endokarp) ve %2-6 çekirdek içermektedir. Zeytin meyvesinde %40 oranında su ve %20-35 oranında yağ vardır. Zeytin yağı meyvenin mesokarp kısmında yer almakta ancak %1’lik kısmı mesokarp dışındaki kısımlarda bulunmaktadır. Zeytinyağı %70’e varan oranlarda oleik asit içermesi ile karakterize edilir.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 840.6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 37 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (28.06.2016 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Zeytin ve zeytinyağı Teknolojisi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan karahan0118
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.08.2012, 19:47
  2. Zeytinyağı Teknolojisi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan behiye33
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.05.2009, 20:29
  3. Zeytinyağı üretim teknolojisi ve karasuyun değerlendirilmesi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan gizems
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 21.04.2009, 10:33
  4. Zeytinyağı üretim Teknolojisi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan EMİNE EDA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.07.2008, 22:18

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed